hocam kolay gelsın..sıze ık sorum olacak,yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
1- grıp geçirdık 2 gun hafaıf ateş burun akıntısı tıkanıklık ballı lımon serum fızyolojık ve odasında buğusetptılle atllattık ama şimdi de gözler çapak içinde uyanıyor.kurcalamkatna hafıf şiş ve kızardılar..ılık suyla yıkıyorum burnuna gıfrer yapıyorum..başka ne yapmalıyım göz damlaaısna ıhtıyav-cım varmı?
2-aşırı iştahşlıyız..kerevız bıle yıyor benden kurufasulya dolma yapmam ıstıyor..okula gıdıyor orda yemekelrını bıtırıp ekstra istiyormuş sabah sporuna başladılart okuldaç..evde de yemek yapıp ekmek vermıyorum..usutune sut içiyor gece yatmadan acıktım dıyor bal ver reçel ver dıyor kakoa tozu yalamak ıstıyor zeytınyağı lımon dıkıp dometses yameke ısrtıyor..elıne havuç verıyorum salatalık elma verıyorum bı daha sut yapıp oyalıyorum sureklı yemek ıstıyor ne yapmayılım?köftesını bıle reçelle yıyor..boy 104cmkılo20 4yaş 1 aylık ..hergun 300-400 cc bazan 1lt sut içiyor bır kase yoğurt bırde buyuk bır dılım kaşar peynırı yıyor..ve hala yemek ıstıyor onunden çekmek oylamak uzuyor anlatyorum ama dınletemıyorum..
|