Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş etinde kırmızılık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16110
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 15:11


Konu: diş etinde kırmızılık
Mesajı Yazan: elif2
Konu: diş etinde kırmızılık
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 11:04
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 3 yaş 2 aylık,cumartesi akşam ateşlenmişti,boğazları acıyordu ,pazartesi gördünüz neyseki virütük bir durummuş,mümkün olduğu kadar ateş düşürücü bile vermeden geçirdik,pazartesi akşamı ateşi düştü.Yemek yemez dediniz aynen yemiyor,içim acıyor ama zorlamıyorum.
Fakat dünde bu kez anne dişim acıyor dedi elini damağına götürünce sizin gibi ufak fenerke baktım
(bu arada önceden hayır derdi, Kadir amcaya gidelim diyor çok sevindim) en arkada azı dişinin uçları çıkmış çevresi ise kızarmış,sanırım ara ara sancı yapıyor ve birşey değince acıyor,biliyorum dişler birşey yapmıyorda ,hoş apse olsa ateşde yapar diye düşündüm,öyle birşeyede benzemiyor zaten,çok uzun sürermi hocam bu durum,bugün oldu hala yemek yemiyor su içiyor,bazende kamışla süt o kadar ama süt öyle 50 ml mi bile bulmuyor yani,genel keyfi iyi hocam.
Sonsuz sevgi ve saygılar,



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2009 Saat 20:00
Kesici dişlerde değilde, azı dişleri çıkarken dişin üst yüzünde kalar et parçasını çocuk ısırdığında yara yapar. Acıyan odur. Durup dururken abse olmaz. Diş etlerine sürülen jellerden sürerseniz ağrısı geçer.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat