Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yemiyor süt içiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15826
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 19:50

Konu: yemiyor süt içiyor
Mesajı Yazan: ozege
Konu: yemiyor süt içiyor
Mesaj Tarihi: 16 May 2009 Saat 00:14
Merhaba,13 aylık oğlum var yemek yemeden gününü geçirmeye çalışıyor.Sabah kahvaltı yapıyor gündüz uyumadan once 200 ml gece uyumadan önce de yine yaklaşık 200 ml ye yakın süt içiyor.sadece muz yiyor meyvelerden o da bazen.yemiyor yemiiyorrrr yemiyorrrrrrr.en son 22/04 de kilosu 9,5 boyu 78 cm.deydi.kan tahlili sonucuda 10,6.
çok hırçın bir çocuk oldu yemiyor devamlı ağlıyor bağırıyor.

ne yapmam lazım doktor bey :(((((

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 May 2009 Saat 11:12
Kilosuna oranla boyu uzun. Buda iyi yiyip çok "kudurduğunu" ,et tutmadığını gösterir. Az beslense idi, kilo eksikliği yanında boy eksikliği de olurdu. Huyu böyle, fazla uğraşmayın.

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 17 May 2009 Saat 17:41
Merhaba hocam,
benim kızım da yemiyor akşama kadar günde sadece bir kere yemek yiyor,o da zorla. her öğünde oyun oynayarak yedirmeye çalışıyorum, olmuyor. kızım 21,5 aylık 11,3 kg, 85 cm. uzun süredir kendi haline bıraktım, bir aydır kilosu aynı. dr.umuz iştahının açılması için Vit. Gum... multi vitamin vermişti.o bitti yeniden almam gerekir mi acaba?
birde yaklaşık 20 gündür süt bile içmiyor. peyniri hayatta yemez zaten. günlük 100 ml bile süt içiremiyorum gece dahil. etide iki lokmacık yer başka yemez, ne yapacağımı şaşırdım. kalsiyum ve demiri başka hangi gıdalardan aldırabilirim?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2009 Saat 10:00
Boyu da, kilosuda (azda olsa) fazla. Boyuna göre biraz zayıf, önemli değil. Bu bebek sakın ayrıca "anne sütü" alıyor olmasın??? Hiç de öyle "bakımsız" bebek havasında değil, fıstık gibi...Vitaminler iştah açmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat