Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15671
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 08:47

Konu: ateş
Mesajı Yazan: diloş
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 16:03
merhabalar Kadir Bey 2 yaşında bir kızım var ve senede iki kere bağdemcikler iltihaplanıyor ve tabiki beraberinde ateşte yükseliyor.benim merak etttiğim ateşi düşürmek için duş aldırırken kafasınıda ıslatalımmı yoksa sadece vücudunumu yıkayalım.bir kere kafayı ıslatmanın tehlikeli olduğunu duymuş tum.yardımcı olursanız sevinirim.bir de kızımın 20. dişi geliyor bundan sonrakiler ne zaman gelir.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 19:41
Şimdilik senede 2 tane ile idare ediyorsunuz. Okul-yuva başladığıında tam 2 kışınız rezalet geçecek, herhafta hasta olacak. Bu her çocuğun başına gelen bir durumdur.
Ateş zararlı bir şey değildir. Eski doktor bilgilerini unutun. Vücut, mikropların işini zorlaştırmak için ateşi yükseltir. Zararlı değildir. Havalenin de bir zararı yoktur. Benim "Ateş ve tedavisi" makalemi okuyun, asla soğuk tatbiki de yapmayın.Süt dişlerinin sayısı 20 dir. Bundan sonra, kalıcı dişler, 4-4.5 yaş cıvarında cıkmaya başlayacaklar. Gene hatırlatayım, dişler çıkarken ateş, ağrı ,ağız suyu, gibi şeylere sebep olmazlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat