Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15529
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 06:29

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 05 May 2009 Saat 14:01
hocam size birkaç sorum olacak şimdiden ilginize ve sabrınıza teşekkürler
1-oğlum  geceleri yada gündüz uyurken öksürüyor uyanıkken çok öksürmüyor uyurken neredeyse hep üstü açık uyuyor örttürmüyor üstünü acaba ondanmı sık öksürük oluyor hırıltılı değil kuru öksürük oda ısısı 22-23 derece oluyor
2-birde 19 aylık oldu 12.400 kg 87 cm et tüketimi haftada nekadar olmalı hergün yedirmelimiyim zar zor yemek içlerinde bir köfte büyüklüğünde çaktırmadan verebiliyorum ancak
3-öksürük için ballı limon dışında yapılabilecek bişey varmı?
4-oğlum hala sabah kahvaltılarını bisküvi yumurta süt ceviz bal karışımından yiyor ben istiyorum ki normal kahvaltıya geçsin ama yemiyor bu durumun ne zamana kadar sürmesi normal bunu onamı bırakmalıyım?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep82
Mesaj Tarihi: 05 May 2009 Saat 18:13
hocam birde yeşil mercimek çorbasını seviyor ondaki besin değeri etle aynıymış doğrumu et yerine ondan yedirsem haftada 2-3 kere ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 12:40
1- Yatağının baş ucunu biraz (10 cm. kadar) kaldırın, yatarken, yakalarına 2 damla Cold-mix damlatın.
2-Günde 1 kuru köfte kadar etli gıda yeterlidir.
3-Serum fiz. burnuna damlatın, yatarken Cold-mix.
4-Kahvaltıyı nasıl isterse öyla yapsın, karışmayın, nasıl olsa bir gün bıkacak.
--- Yeşil mercimek iyi bir gıdadır, verebilirsiniz, ama eti kesmeyin. Sadece  demir ihtiva ettiği için beğeniyoruz yoksa etin yerini alamaz, mesela proteinleri etin yerini tutmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat