Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

balgam sökemiyoruz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15347
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 01:43

Konu: balgam sökemiyoruz
Mesajı Yazan: Ayşegül
Konu: balgam sökemiyoruz
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 00:01

Kadir bey bugün aşıya gittik ama aşımızı vurmadılar hırıltı var ve burnu akıyor diye doktor muayene etsin dediler bizde doktorun yanına gittik muayene etti oğlumu ciğerlerinde balgam olduğunu gribal enfeksiyon olduğunu söyledi ama biz 5 aydır bu balgamı söktüremedik daha önce gittiğimiz doktorumuz bize sadece sudafed ekspertoran şurup verdi ama hala balgam var ve atamıyor bugün gittiğimiz doktor da bize asist pediatrik şurup ve iburamin cold diye soğuk algınlığı için bir şurup verdi ama ben tedirginim ne kullanıcağımı şaşırdım bu ilaçları kullanmalımıyız yoksa bize balgamı söktürebilecek bir ilaç söyeyebilirmisiniz çocuğum çok zorlanıyor ne yapacağımı şaşırdım artık hangi ilacı kullanacağımı şaşırdım lütfen bize yardım edin şimdiden çok teşekkür ederim saygılar.

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 00:03

Kadir bey bu arada benim oğlum bir yaşında bildirmek istedim tekrar teşekkürler saygılar

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2009 Saat 10:28
Burnuna günde 5-6 sefer 8-10 damla (herbir burun deliğine) serum fiz. (=tuzlu su) damlatın. Akşamları bulabilirseniz, Cold-mix 'den yakalarına birer damla damlatın. Bulamazsanız, Vick sürün.Ayrıca bu durum aşıya mani bir durum değildir.

Mesaj Tarihi: 30 Nis 2009 Saat 01:10
teşekkür ederim kadir bey çok sağolun çok yardımcı oldunuz Smile

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat