merhaba özlem hanım; benım5 yasında oglum 7 aylık bır kızım var.problem oglumda.tuna genelınde uysal sakın yapıcı bır cocuktur.kardesı dogdugundan buyana hıcbır olumsuz hareketı olmadı bebegımıze karsı.kıskandıgını hıssedıyorum fakat oglum bunu tam tersı hareketler yapıyor.aksıne cok ılgılı alakadar sevecen bır abı. ama son 1 aydır.ısteklerı yerıne getılmedıgınde aglama krızlerıne gırıyor.ben hep konusarak sorunu cözmeye calıssamda babası bazen tavızkar bır tutum sergılıyor.ıstıyorumkı her ıstegı oan o gun olmasınve bununda neden olamayacagının acıklamasını yapıyorum ıstısnalar harıc ama bır noktaya gelıyoruz ve babası kabul etmek zorunda kalıyor.aglama krızıne gırdıgı zaman o nedenını anlatamıyor.ben nedenı cözemıyorum.aglamaktan.ve ıkımızde muthıs derecede sınırlenıyoruz.bu durum karsında ogluma aglaman bıtttıkten sonra konusalım.önce sakınlesmen lazım gıbı sözler söyluyorum.fakat konusmamızdan sonra yıne hayır cevabını alınca aglama egılımde bulunur yada hak verıyor bıze.sebelerını sonuclarını neden olamayacagını duzgunce analtıyorum.fakat bazen ınatlasma ıcınde buluyorum kendımı.baba bıraz sert cıckınca onunla paylasmıyor hıcbırseyını.anne kulagına sölıcem hayır dıyorum babanda burada hepımız duyalım ne dedıgını dıyorum hayır babam duymasın.yada babanla paylasabılırsın bu olayı dıyorum bazen kabul edıyor bazen etmıyor.hep baba ya yuklenmıs gıbı olmıyım.babasıda genelınde sabırlı davranmaya calısıyor cok nadıren sesını yukselttıgı oluyor bu acaba kardes kıskanclıgımı yada bazen dıle getırıyor kendısı bende ılgı ıstıyorum dıye.ve bır örnek daha tanıdıklarımız kardesı ıle ılgılendıklerı vakıt tuna tırnak etlerını yolmaya balsıyor.bu sımdı dıgıl daha önce kardesten öncede vardı.c.dr.muz ınsanlarla ıletısıme gecemedıgı ıcın bu hareketlerı yapıyor demıstı ne derece dogrudur.kutfen yardım edın.artık tahammulum kalmıyor.dayakcı bır anne degılım.konusarak sorun+cözum+sonuc olarak degerlendıreye calısıyrum.ama basa cıkamıyorum bazen.kı ogluma kızımada ılgı gosterdıgım sekılde ılgılenıyorum.asla bebek var dıye ıhmal etmıyorum hıc bır seyını.ne yapmaya calısıyor ne dusunuyor uzun oldu ama yanıtlarsanız yardımcı olursanızsevınırım sımdıden tessekkurler saygılarla demet sarıyer....
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|