Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ferro sanal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15246
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 20:37

Konu: ferro sanal
Mesajı Yazan: didemim
Konu: ferro sanal
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2009 Saat 17:54
kadir bey bugün 4.ay kontrolümüz ve aşılrımız vardı..herşey normal..sadece anne sütü ile besleniyo..ama ferro sanal ilacını verdi demir eksikliği içinmiş..demir eksikliğimi var diye sordum hayır olmaması için dedi...kullanmayı düşünmüyorum sizin maillerinizden anladığım kadarıyla...ne yapalım...bide 5.ayada kan ve idrar tahlili yapacakmış...ilacı kullandıktan sonra ..rutinmiş bunlar..ne düşünüyosunuz

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2009 Saat 23:31
Tuzak zaten böyle başlıyor, ondan sonra çık çıkabilirsen doktor ofisinden. Gereksiz işlerden uzak durun. 

Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2009 Saat 09:43
sizin sayenizde tahlil felan yaptırmayı düşünmüyorum zaten...demir ilacınıda kullanmayalım dimi..

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: tubiss18
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2009 Saat 20:58

Benim oğlumda 4 ay 20 günlük, aynı durum bizim de başımıza geldi. Ben de ilacı vermedim, fakat sonra huzursuz oldum. İnsan doktora da güvenemeyecekse biz çocuklarımızı kime emanet edeceğiz. Kadir Bey iyi ki varsınız, ben bebeğimi sizin direktifleriniz doğrultusunda büyütüyorum. Herşey için teşekkürler.

-------------
Tuğba

Mesajı Yazan: miniğim2
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2009 Saat 22:32
İĞĞĞĞĞĞREEEENÇ TADI VAR. BEN DAYANAMIYORUM VERMİYORUM BEBEĞİME. 1 AY ÖNCE VERDİLER SAĞLIK OCAĞINDAN 3 KERE VERDİM TOPLAM. AMMMAAANNNNN ESKİDEN FERRO SANOL MU VARDI?LOL

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2009 Saat 22:44
Üyelerimizin, kendisine ait olmayan sorulara cevap vermemesini, katılımda veya paylaşımda bulunmamasını rica ederiz. Başka bir üye tarafından yazılan sorulara Doktorumuzun yazdıkları dışında yazılanlar silinecektir.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat