bebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Diğer Konular
Forum Tanımlaması: Diğer Konular
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15169
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 12:53
Konu: bebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar
Mesajı Yazan: edis13
Konu: bebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2009 Saat 11:53
merhaba hepimizin bebeklerinin ,çocuklarının yaptığı komik şeyler oluyordur,çoğu zaman sevdiklerimize bunları anlata anlata bitiremeyiz burada da istediklerimizi anlatmak hoş olur diye düşündüm hem bebeklerimiz hakkında fikir ediniriz...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2009 Saat 12:10
ay ben oğlumun dün akşam kardeşi için söylediği seye cok guldum!! ''anne ben kardeşimi okulda cok özlüyom ver de bi klozete atıp sifonunu cekiyim..''
|
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2009 Saat 18:40
Ayyy ne kadar öslemişşşşş!!
|
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2009 Saat 09:51
Benimki komikliklerine küçükken başladı henüz 5 aylıktı arkadaşlarla oturuyoruz( erkeklerde var )göğsüme bi yapıştı kıyafetlerimin üstünden ısrarala emmeye başladı ben dur deyinceye kadar herkes gülmeye başlamıştı bile...
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2009 Saat 02:01
bende tunaya ciş ögretıyorum bıun yıne kahvaltı yaptık bezını actım rahatlasın dıye gezındı dolastı cok sevındı altının acık olduguna sonra koltuga yaslandı ellerı ıle ıkınıyor.ben zannettım gaz cıkaracak abuuuu bır gaz cıkartıı kaka ıle beraber foooooşşrrrttt dıye   yarınm metre öteye sıcrattı halının uzerını sız tahmı edın ben o arada böyleyım        sonra anniiii ditttiidedı.önce tunayı yıkadım sonra halıyı sılmeye calıstım ama sılerken her yereıne bulastırdım.baktım olmuyo kaldırıp halıyı balkona attım.1hafta falan orda bekledı sonra yıkamacıya verdım.neler dusunduler hakkımda kım bılır.  bırde her gıtttım evde brılerının uzerıne yada koltuklarına çiş yapmıstır  benım hıkayem bıraz ıgrenc oldu galıba
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2009 Saat 09:17
  süperdi demet yaaa!!bende beklıyom yenı ufaklıktan böyle şeyler,bakalım kısmetimize ne düşer  
------------- haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2009 Saat 03:23
bizde birgun lokantadayiz kizim bezine kakasini yapmis sonrada lokantada bagirmaya baslamasin mi ITTIM ITTIM(sictim) diye rezil olmustum ama cok gulmustuk
-------------
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2009 Saat 09:08
benim oğlumda 6 aylıktı özel dr ile kontrolumuz vardı. alperle sıramızı bekliyorduk içerde birkaç anne ve baba bebişleri ile sıralarını bekliyordu. birden bir gaz sesi geldi öyle şiddetli bir gazki herkes duydu. sonra dönüp bize baktılar eşim ve ben bir utandık sanki biz atmışız gibi eşim hemen topladı kendini ve " bizim oğlanda amma sesli gaz atıyor" dedi ve durumu kurtardı. o zaman çok utanmıştık ama hala alper sesli gaz atar attığı zamanlar o anımız aklımıza gelir ve güzelirz
|
Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2009 Saat 12:00

------------- kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2009 Saat 12:45
bizim oğlanda 6 aylıkken biraz pişik oldu ben de sabah uykudan uyandığında açtım altını rahatlasın diye oturuyordu yavrum birden pıt pıt bişeylşerle oynadığını farkettim bir baktım ki bizim oğla kaksını yapmış eliyle oynuyor hemde ne keyifle görmeniz lazım hemen kardeşime seslendim o mehmet buğrayı aldı banyoya götürdük bne de yerdeki battaniyeyi kaldırdım birde giderken elini kardeşimin suratına sürmesin mi o gün kardeşimle ikimiz çok gülmüştük hatta teyzesi hep der oğlum suratıma bile sı....tn diye ehh biizm hikaye de biraz tuvalet gibi oldu ama neyse 
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2009 Saat 21:24
yazık olmuş yelizcim kardeşine vallahi
|
Mesajı Yazan: hüseyin can
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2009 Saat 15:18
birgün hüseyin can 7-8 aylık falandı hüseyin canı babama emanet edip annemle dışarı çıktık (hava serin diye çıkarmamıştık)neyse alışveriş falan yaptık geldik eve.annem keşke hüseyin can ıda çıkarsaydık hava güzeldi gezer gelirdik dedi.arkadan bizimki bombayı patlattı'gezerdi gezerdi'diye    ama o an gözümün önünden hiç gitmiyor şu an bile zor tutuyom kendimi yerlere yatmamk için   sanki 40 yıldır konuşuyomuş gibi gezerdi gezerdi demez mi   hem şaşkınlık hemde gülmekten yerlere yattık annemle   haziran 14 ünde 3 yaşını doldurcak çocuk sokağa bayılıyo gezmeye gidiyoz dediğimizi duymasın hemen başlıyo hadi anneanne didiyoz didiyoz demeye  
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2009 Saat 15:53
eylül le ilk yol maceramız....
otobüse bindik..yanında boşluk olan tekli koltuğa oturdum eylül de arabasında yanımda...beni göremez gitti sanmasın diye elini tutuyorum... otobüs kırmızı ışıkta duruyor...eylül bana dönüp ''ıııı--ııııııı----ııııığğğğğğğğğğğ''diye başlıyor feryada(genelde istemediği şeyler olunca tepkisi bu oluyor) otobüs hareket edince kesiyor sesini...karşıya bakarak yolculuğa devam ediyor otobüs durakta duruyor.Eylül yine bana bakıp aynı ses ve aynı ses tonu ıııı-ııııı-ıııığğğğğğğğ otobüstekiler duruncamı yapıyor demeye başlıyor...evet diye açıklama yapıyorum..bir taraftan da eylüle açıklıyorum...''kızım otobüs birazdan hareket edecek ama ilerde tekrar duracak,belki anlar.... Dar bir caddeye giriyoruz...akşam saati,trafik yoğun... Otobüs şöförü stresleniyor''eyvah bebek yine kızacak!!''bütün otobüste bir kahkaha...
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2009 Saat 16:49
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2009 Saat 19:09
dedesi artık trafik tahmini yürütüp eğer kırmızı yeşile dönmeye yakınsa ona göre hızını ayarlıyor....
yeterki eylül alarmı açmasınnnnn
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 10:56
sizin bu kizin elinden cekeceginiz var gibi  
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2009 Saat 15:14
bilalin uyku zorluğu var bu yüzdende çok zorlanıyoruz geçen gün onu salladım uyuttum sandım yatağına yatırdım
eşim artık isyanlarda idi sessiz sessiz bu çocuk yüzünden benle ilgilenmiyon dedi tam lafını bitirdi bizimki yataktan kafayı kaldırdı gülmeye başladı tabiki bizde 
sonra uyut uyutabilirsen 
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2009 Saat 15:22
  Nurteenn 
|
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2009 Saat 16:46
ne yapalım iki erkekle uğraşması zor birbirlerini kıskanıyorlar
|
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2009 Saat 16:56
Mesajı Yazan: cansew
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2009 Saat 18:12
benim ikibucuk aylik kizim var, biraz önce kendisini aynada gördü ve kendisiyle 'agu' lamak suretiyle ilk defa tanismis oldu
------------- Allah herkesin gönlüne göre versin... http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 07 May 2009 Saat 20:55
demsa Yazdı:
bende tunaya ciş ögretıyorum bıun yıne kahvaltı yaptık bezını actım rahatlasın dıye gezındı dolastı cok sevındı altının acık olduguna sonra koltuga yaslandı ellerı ıle ıkınıyor.ben zannettım gaz cıkaracak abuuuu bır gaz cıkartıı kaka ıle beraber foooooşşrrrttt dıye   yarınm metre öteye sıcrattı halının uzerını sız tahmı edın ben o arada böyleyım        sonra anniiii ditttiidedı.önce tunayı yıkadım sonra halıyı sılmeye calıstım ama sılerken her yereıne bulastırdım.baktım olmuyo kaldırıp halıyı balkona attım.1hafta falan orda bekledı sonra yıkamacıya verdım.neler dusunduler hakkımda kım bılır.  bırde her gıtttım evde brılerının uzerıne yada koltuklarına çiş yapmıstır  benım hıkayem bıraz ıgrenc oldu galıba |
-------------

|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 03:07
havva böyle hıkayelerım cok benım hayır yazarımda bı daha bu topıce gırmez kımse 
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 08:23
gireriz gireriz ,yaz bi sen bakıyım 
|
Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 10:33
bizim oğluşla daha yeni yeni tanışıyoz ama bizimde pok hikayemiz var altını açtım temizledim kapatıcakken bi ses ile fışkran poklar elimi totosuna koymasam yüzüm gözüm gidecekti bide üstüne çişledi benim halim tam komedi oldu
------------- Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 13:35
demsa Yazdı:
havva böyle hıkayelerım cok benım hayır yazarımda bı daha bu topıce gırmez kımse  |
-------------

|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 20:38
annemlerdeyız bır yaz gunu annem tunanın altını actı.hava alsın dıye yıne .gezındı dolandı bende tam kalkacaktım sofradan babaım oldugu yere geldı( bız yemeklerımızı yer sofrasında yerız)tutundu omuzundaN babaım tabagına çişini yaptı.ben böyleyım babam annem babam detget deyüs bı etmedıgın yedıgımız yemek kaldıydı onada ettın  
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 20:41
ceylın malum ek gıdalara basladı.bır pzar sabahı kahvaltıdayız.yumurta sarısı verdım.erkek kardesım amanda aman dayısının gülü yumurtadamı yermıs dedı o esnada herkes ceylıne bakıyor tabıkı.kardesım böle der demez ceylınde bır gulme HHHEEEEEHEEE dıye yumurtalar agızda lapa olmus kocaman acarak.tabıkı sofrda ona bakan herkes ÖÖÖÖGGGGÖÖÖGGGG DIYE BASKA YERLERE BAKMAYA BASLADI 
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 20:53
demsa Yazdı:
annemlerdeyız bır yaz gunu annem tunanın altını actı.hava alsın dıye yıne .gezındı dolandı bende tam kalkacaktım sofradan babaım oldugu yere geldı( bız yemeklerımızı yer sofrasında yerız)tutundu omuzundaN babaım tabagına çişini yaptı.ben böyleyım babam annem babam detget deyüs bı etmedıgın yedıgımız yemek kaldıydı onada ettın   |
ay beklenir tunadan bu...tek kaşııda kaldırmıştır hatta yaparken:)))))) 
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:08
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:12
demsa Yazdı:
ceylın malum ek gıdalara basladı.bır pzar sabahı kahvaltıdayız.yumurta sarısı verdım.erkek kardesım amanda aman dayısının gülü yumurtadamı yermıs dedı o esnada herkes ceylıne bakıyor tabıkı.kardesım böle der demez ceylınde bır gulme HHHEEEEEHEEE dıye yumurtalar agızda lapa olmus kocaman acarak.tabıkı sofrda ona bakan herkes ÖÖÖÖGGGGÖÖÖGGGG DIYE BASKA YERLERE BAKMAYA BASLADI   |
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:21
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 23:16
yok nesıbe bıtmek uzereydı yemek zaten tuna ımzasını bırakarak sonlandırdı  yıne babam dus aldı ooff dedı yorulmusum pıjamalarıda gıyem suraya bı uzanem dedı ıyı baba dedım accık tunayı tutda ısım var benım.ıyyıııı tunayı verdım 10 dk.sonra babam mutfaga geldı al kızım su deyüsü ya üstüme işedı.  adamcagızın uzerı tasla su dokulmus gıbıydı hadeee yenıden dusa  
|
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 23:22
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 23:24
Mesajı Yazan: melikebucak
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 00:19

------------- http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 07:27
   sabahın köründe sayende apartmanı gülme sesimle inlettim  
|
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 11:02
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 16:45

------------- Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|
Mesaj Tarihi: 09 May 2009 Saat 18:44
bugün olanı yazayım bende
annemlerde idim bilal düştü ağlamaya başladı bende aldım kucağıma mutfaktayız yüzünü yıkayayım dedim bu ağlamaktan öksürmeye başladı daha yeni yemişti olduğu gibi üzerime halıya çıkardı üzerimden damlıyordu artık komik olduğu için değil sinirden gülmeye başladım gitti kadının halısı 
|
Mesaj Tarihi: 11 May 2009 Saat 21:37
gıtsın kız nurten gıden halı olsun bak ne guzel guluyoruz benım temızlendıyse o halılar sızınkıler haylı haylı temızlenır.
|
Mesaj Tarihi: 11 May 2009 Saat 21:38
munevver 3 ıcın calısmalara basla  bak ben sana ne hıkayeler anlatırım ozaman 
|
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 08:30
Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 10:39
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 11:56

|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 12:16

------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 12:27
Tuana bu sabah gelmiş günaydın öpücükleri veriyor. Babası da; benim karımı öpme, onu ancak ben öperim,diyorum.
|
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 12:41
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 13:48
Nilgün1 Yazdı:
Tuana bu sabah gelmiş günaydın öpücükleri veriyor. Babası da; benim karımı öpme, onu ancak ben öperim,diyorum.
|
Akıl küpü....
|
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 13:49
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 21:03
daha anlatmıyım munevver mılletın ıçi kalktı.bak kusmalar daha cok krıtık almıs.
|
Mesaj Tarihi: 12 May 2009 Saat 22:29
ben alışkınım kusma durumlarına anlat sen,onlar kusarken ben gülerim     
|
Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 13 May 2009 Saat 19:15
ALPELLA Yazdı:
|
eşim ne zaman Ecrin'i kullanıp beni kıskandırmak istese kızım değişik tepkiler veriyo az öncede cam biberonu adamın kafasına indirdi   artık korkuyo adam yaklaşmaya 
------------- bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 01:22
anlatıyımm kız munevver.annemlerın kıraz bahcesı var.tuna o yaz ya 1.5 yada 2.5 yaslarında hatırlyamadım neyse.gıttık bahceye ölmusuz kırazsızlıktan hıc almamısım pzardan varya nıye para verem mantıgıyla...bır daldık ana ogul kırazlara aksama kadar belkı bır kova yemısızdır ıkımız.neyse esım gerı döndu antalyaya bız kaldık o gıder gıtmez tuna basladı anne buyuk tuvaletım geldı..neyse gıttık ıshal olmuss. ogunun aksamına.gece yatana kadar a.dıyo nne sı cıkmadan agzından oooooo arkadan bır ıslaklık belırıverıyo ertesı gun öglene kadar getırdıgım butun kıyafetler bıttı.gunduz butun gun pıjamalarla gezdı.bırde hıssedıyo geldıgını ama fırsat yok bana söylemeye dırek ayak uclarına bakıyo acaba pacalardan akacakmı 
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 07:25
  bu tunanın hayatı şimdiden avrupa yakası'na taş çıkartır bee  
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 08:55
tunanın bir hikayesinide ben yazayım madem...bize geldiler bir akşam.biz demetle kızlarla küçük odadayız ,eşimde yan odada bilgisayar başında.o odada da benim oyuncak bebeğim var.tuna bunu gördü...
-bu kimin -benim halacım küçükken ben onunla oynuyordum.. -adı ne? -melissa eşim: -melisa su(hani tüm isimlerin ardına şimdi su koyuyorlarya:)) tuna..önce durdu sonra eşime dönüp: -sıcak su mu soğuk su mu...? ben ve eşim hem kahkahalarla yerdeyiz hemde akıla bak diyoruz
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 09:08
yani başka ne desin çocuk  
|
Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 09:16
ilal Yazdı:
tunanın bir hikayesinide ben yazayım madem...bize geldiler bir akşam.biz demetle kızlarla küçük odadayız ,eşimde yan odada bilgisayar başında.o odada da benim oyuncak bebeğim var.tuna bunu gördü...
-bu kimin -benim halacım küçükken ben onunla oynuyordum.. -adı ne? -melissa eşim: -melisa su(hani tüm isimlerin ardına şimdi su koyuyorlarya:)) tuna..önce durdu sonra eşime dönüp: -sıcak su mu soğuk su mu...? ben ve eşim hem kahkahalarla yerdeyiz hemde akıla bak diyoruz
|
------------- İkizlerim Azra ve Arda
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 09:44
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 10:45
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 10:53
Arda da 2 yaşına 3-4 ay geçmişti tam zamanı şimdi geç jkalmadın yani yavaş yavaş öğrenecek annesi yaza yeni girdik acele yok...
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 11:05
alıştırma donlarıy(   )rahat etmiştim...halıya,koltuğa ve cekyatlara yapmadan yıtmıştım...yatağına kocaman bi alez serdim 2 gece yaptı ama 3. gece iş tamamdı 
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 18:44
yok nesıbe herkes böle olmuyordur heralde.tırsma bacım tırsma bak guluyoruz ne guzel....l azımlıga oturması bıle tabıkı bır gelısme ama klozet varsa dırek ona gotur lazımlıkla ugrasma.sonra o rahat oldugu ıcın bırakmak ıstemeyebılıyolar.ben tunayı hep klozete goturmustum.lazımlıktaa vardı ama onu oyuncak edınce duyuyorum..klozete goturmussun böle olmus bıde lazımlık olsaydı napradı tuna dıye dedıgını.munevver gelecek yıne tuna ne yapmıs okuyayım dıye bır dusunem aklıma gelırse yazarım yıne..
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 18:49
ewet derya abla haklıtunada 2 yasını 2.3 ay gecmıstım zamanla 1 ayda gunduzu 1 aydada geceyı ögrendı.ama o 1 ay gece hıc uyumadım. 2 saatte bır 1.5 satte bır kaldırdım...tuvalete cabuk ögrendı bır ay uykusuzluk rahatlık getırdı bana..arada kacırdıgı oluyodu onun ıcınde bebekler ıcın alt acmaları var carsafın altına ondan serıyodum.tek kırlenen carsaf ve tuna ıdı....ama sadece cış yaıyodu...
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 20:10
Klozetimiz yok ki demet.
Dur bakalim, halilar kalkiyor yavas yavas.
Hic bez baglamadin mi gece?
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 21:37
ben öğretceğim zaman bez bağlamadım..dediğim gibi alıştırma kilotları cok işime yaradı
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 22:23
Hatirliyorum o kilotlari, Nilay da onlarla alistirmisti
Ama burada bulabilecegimi sanmiyorum ki 
|
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 22:45
ya bende 5 sene önce ankaradan almıştım 8 tane(bayağı abartmışım durumu dimi    )..şimdi arkadaşım alıştırıyo oşlunu ona verdim..büyük rahatlık varmış diyo..ama bulursun ya neden bulamıcan..şimdi herşeye kolay ulasabılıyoz
|
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 00:54
Elif Hansa Yazdı:
Klozetimiz yok ki demet.
Hic bez baglamadin mi gece? |
bagladım nesıbe dısarı cıkarken.gecelerı baglıyodum.ama genelde kuru oluyodu.oyuzden gunduz tam anlamıyla ögrendıkten sonra gecede baglamadım.dıyorum ya 1 ay gece gözumu kırpmadım...sayemmı o zamankı flımlerı belgesellerı..  alıstırma kılotu heryerde var pazarda bıle ıstedınmı verırler.klozet yoksa normal tuvalete tut bacım sart degıl yanı. munevver arkadasım kullanmıstı memnun kalmadıgını söylemıstı bır kere yaptımı yıne ıslak oluyomus altı ölemı.
|
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 00:56
bulamazsan özelden at adresını ben alıp gönderem sana
|
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 12:15
Ya burasi cogunluk cok cocuklu aileler,kürtler ya, cocuk bol, herseyin ucuzu var ve oyle seyler bulunmaz. Esim netten alisveris yapmaz ben netten bakmistim. Disina gecirmiyor degil mi? Ben yikanabilir oldugunu biliyorum
Alti artik geceleri eskisi gibi dolu olmuyor, sabah kalktiginda farkedebiliyorum. Onceden kalkarkalmaz degismek gerekiyordu, hatta disina bile ciktigi oluyordu ama simdi cok az yapmis sekilde kalkiyor. Oturmam mi gulum, oturttum da olmadi, babaannesinin klozeti var da surekli orda durmak gerekir alismasi icin... Bakalim neye heves edecek, tuvalete de tekrar denerim  Zor gunler beni bekliyor  
Ama pazarda bile oluyorsa bir sorayim insaallah.
Sagolasin canim.
|
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 12:50
benim abimin ikizleride bırakmaya çalışıyorlar bakalım
iki tane birden düşünsene nesibe yengem sürekli wc de
|
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 13:05
demsa Yazdı:
Elif Hansa Yazdı:
Klozetimiz yok ki demet.
Hic bez baglamadin mi gece? |
bagladım nesıbe dısarı cıkarken.gecelerı baglıyodum.ama genelde kuru oluyodu.oyuzden gunduz tam anlamıyla ögrendıkten sonra gecede baglamadım.dıyorum ya 1 ay gece gözumu kırpmadım...sayemmı o zamankı flımlerı belgesellerı..  alıstırma kılotu heryerde var pazarda bıle ıstedınmı verırler.klozet yoksa normal tuvalete tut bacım sart degıl yanı. munevver arkadasım kullanmıstı memnun kalmadıgını söylemıstı bır kere yaptımı yıne ıslak oluyomus altı ölemı. |
gece yatmadan önce pek sıvı şeyler vermiyodum ben...yattığındada 2-3 saatte bir kontrol ettim yapıp yapmadığını..ben memnundum valla sıvıyı zaten tutcak değil ama zaten öğrenecek zamana gelen çocuk yapmaya başlarsa söylüyo..bide ''oğlum bak hadi tren yapalım diiiit ''diyerek, ilk başta kendisinin tutup ayakta yapmasını sağlamıştım sonrası daha kolay oldu..
|
Mesaj Tarihi: 16 May 2009 Saat 19:40
hadi tren yapalımmm diiitttttttttttt
elif ne yapacak?bangi jumping
nesibe dün nette dolanırken tuvalet eğitimiyle de ilgili bişeyler bulmuştum....fırsatını bulunca onlarıda yapıştırayım bennn
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 16:37
geçen gün annemlerde idik abimin cd lerinin kitaplarının olduğu bir dolap var tv sehpasının altında bilal gitti onu açtı bende bişey bozulmasın önemli şeyler var diye bırak onları çık çabuk ordan dedim Bilalin geriye dönüp bana öpücük göndermesi vardıki 
herkes koptu gülmekten
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 17:30
ilal Yazdı:
hadi tren yapalımmm diiitttttttttttt
elif ne yapacak?bangi jumping
nesibe dün nette dolanırken tuvalet eğitimiyle de ilgili bişeyler bulmuştum....fırsatını bulunca onlarıda yapıştırayım bennn
|
elif oturuyor bir kac gundur kendi tuvaletine, hem de kendi istegiyle ama isin suyunu cok cikariyor  hem yapmiyor, hem alay eder gibi ilk once var diyor, hadi oturalim diyorum, yok oturmayalim diyor   dun aksam eymeni yikarken oturmak istedi oturttum, banyodan cikana kadar oturdu ama tikkk yok 
|
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 17:31
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 02:32
yazıyım dıyorum kac gundur unutuyorum   pazar gunu bız denız havuz sezonumuzu acmıs buluyoruz alanyada.tuna cocuk havuzunda onun yaslarında bır kız cocugu var.önce ı cekındıler sıkıldılar sonra alıstılar bırbırlerıne cocuk havuzunda yılan seklınde su kaydıragı vardı.ordan ınıp cıkıp kayıyolar kızla berabar.sonra baska cocuklar falanda geldı.tabı kızın dıkkatı dagıldı.tuna:::bayyan bayyan gel kayalım senle.  bz esımle gulme krızlerındeyız.cunku hep oynadıgı kısılerı arkadasım dıye cagırırıdı.bayyan nerden cıktı ki 
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 06:58
''bayyan bayyan gel kay tuna ile bayyan''   kibar ve saygılı çocuk tunamız...  
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 11:39
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 12:26
demekki...alanyalı bayanı arkadaş kategorisine sokmamışşşşşş....tabi gördü bikinili bikiniliiiiii
|
Mesaj Tarihi: 22 May 2009 Saat 15:00
yok kıs allah ne dıyım emı kızı görssen tuna gıbı ıkı gelır.cıkolata gıbı... adıda idill
|
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 22:21
tuna ben esım aksam yaprak dökümünü seyredıyoruz.ferhunde ıle mıthat işi pişirince bırde sevketle sedef.i öpüsürken gördu.tuna sonra teklı koltukta mayısmıs bır sekılde oturuken ..bu yaprak dökümü falan degıl artık aşk meşk fılm i olmus dedı. söyle bır durdum sonra ne fılmı olmus dedım ask meşk fılmı olmus baksana yaprak dökulmuyo artık dedı....  hep öpüşüyo bunlar....
|
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2009 Saat 15:29
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2009 Saat 16:09
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 20:36
su topıcı bıraz canladırayım.komık degıl ama paylasmak ıstedım oglumun buyuk o kocaman yuregını
göz dr.gıttık gecen hafta dr.bulacagımız lensın bır alısverıs merkezındekı optıkcıde olacagını söyledı.ısımızı hallettık orada.tuna o sırada oyuncaklara bınmek ıstedı ben paramız olmadıgını söyledım.benım param var dedı nerden var.ceplerını bır yokladı hakkaten varmıs parası 10 tl cıktı cebınden bızde sasrıdık.herhalde hastenede falan bırı vermıskı cebınde kalmıs.ıyı ozaman bınebılırsın dedık para senın ıstedıgın gıbı kullanabılırsın.5tlyı harcadı.sonra esımın sırkete gıtmesı gerektı yanındada para yoktu artık tasımıyor yanı bende 20 tl vardı onu verdım.napcam gelıp alacaklarderken koydum cebıne tuna bız bunları konusuken gerıde kaldı.cıktık alısverıs merkezınde tunacebınde kalan 5 tl yı gızlıce babasının cebıne koyarken yakalandı.ıstemedı esımde senın paran falan.olsun baba yıne verırsın sen bana sımdı paylasalım paralarımızı......sende bende olmadıgında koyarsın cebıme olurmu.
dıye paylasmakm ıstedım.gurur duyuyorum cocuklarımla.sukurler olsunkı aklı fıkrı yerınde ınce dusuncelı hayırlı evlatlar nasıp ettı bana.
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 20:50
Çok akıllı ve düşünceli bir evlat, afferin Tuna'ya maşallah sana
|
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 20:54
süper yaaa..alnından öpüyorum tunanın 
------------- Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 20:54
Bende benim kızımın hinliğini yazayım.
Dün yanıma geldi, "anneciğim babam bana kızdı" dedi, eşim de salondan konuşmamızı duyuyor tabi, ben de aralarında ne geçtiğini bilmiyorum "olabilir kızım, büyükler bazen kızabilir" falan dedim, neyse eşim konuşmamızı duyduğu için, Elif'i yanına çağırdı "kızım ben sana kızdım mı, sen ne dedin annene" dedi, Elif'de "anne, ben babamı kızdırdım dedim" dedi  nasıl işin içinden hemen sıyrıldı, bizde şok olduk, yani anında lafı değiştirdi cadı 
|
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 21:41
offf....tunanın yüreği kocamandır....
hastane günlerimizde bize çok yardımcı oldu tuna...
kayınvalidem bile yapamadı onun yaptıklarını...
Eylül ü uyutmaya çalıştığım her anda Simla (diğer yiğenim) nın hep tuvalete gitmesi gerekirdi.
Tuna ya '' halacım simla yı tuvalete götürürmüsün ''derdim
''offf.... (elini uzatır) gel buraya başımın belası '' derdi.
az mı avuttu eylül ve ceylini...
tuna bir tane...Böyle bir evlat yetiştirdiğin için sende birtanesin demet
elifte az hin değilmiş
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 10:52
Demeetttt icim bir hos oldu yaaaa Guzel yurekli oglumu benim yerime op annesi
Dun Elifle babasi bakkala gidecekler esimin uzerinde kisa kollu atlet var daha giymedi gomlegini... Lavabo basindaydi, Elifle konusuyorlar.
"Baba sen uzerine birsey giy de gidelim"
"Niye boyle gidilmez mi?
"Gidilmez giyde gidelim"
"Gidilir gidilir"
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 13:47
Tuna'yı yanaklarından öpüyor, Demet'cim onu yetiştiren anne olarak seni alkışlıyorum canım
|
Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 13:54
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 14:07
Para biriktirme bizde de var. Elife parfum kutumdan kumbara yapmistim, hala eline para gectiginde "Anneee hadi kumbarama atalim diyor. kumbarasina atar, sonra tümleyip koyuyoruz köseye... Kizima oyuncak almayi dusunuyorum onlarla...
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 14:22
ya biz gözünün önünde bütünleyince bozuluyor velet. e tabi 20 tane 1 lirayı 1 tane kağıt paraya pek değişmek istemiyor öbürü daha çok ona göre. ne bilsin garibi daha 2,5 yaşında bile değil
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 14:31
Yok canim benim butunledigimi bilmiyor yasi 3 ama cakmiyor mevzuyu... Ama yine de 1 liraya da 5 kurus diyor, 10 liraya da... Kagit para verilsin geri veriyor, bozuk paralari aliyor. Bunlar 5 kurus 5 kurus diyor   
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 14:41
yazın başındaydı yani tam 2 yaşını yeni doldurmuştu çınar. ozaman da kumbaramız vardı.. neyse 1 liraları biriktiriyor bu. bir ara çantamdan birşey ararken para para diyip duruyo. baktım yok 1 lira. 25 kuruş verdim. attı kumbarasına.. anneannesi de bulmuş o anda 1 lira verdi çınara. baktı 1 liraya bu iyi bu iyi demez mi.... ulen dediiimm sen kime benzedin  
------------- http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2009 Saat 14:59

Bazen Elife ben de diyorum kime benzedin diye 
Ama benziyorsa var bu konuda benzeyecek birkac kisi maalesef 
|
|