Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HASTANE VE DOKTOR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14897
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 16:12

Konu: HASTANE VE DOKTOR
Mesajı Yazan: ilknuravci
Konu: HASTANE VE DOKTOR
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 17:33
Gebelik takibi için Hastane ve Doktor önerisi olan arkadaşlar buraya

-------------
İlknur AVCI

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 17:37
Arkadaşlar merhaba,
Ben 12+3 günlük hamileyim. Gebeliğimi ilk öğrendiğimde gerçekten memnun kalacağımı bildiğim bir doktora gitmeye başladım fakat ücretlerini öğrendikten sonra bırakmak zorunda kaldım. Biraz araştırdıktan sonra başka bir doktora gitmeye başladım ama halen kararsızım Wacko  Sizlerin önerilerinizi alabilir miyim ?

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 17:43
hangi şehirdesin

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 17:48
Merhaba ,
İstanbul Anadolu Yakası Küçükbakkalköy

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2009 Saat 19:16
yardımcı olamıycam ben konyadayım

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2009 Saat 11:28
istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: esraa
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2009 Saat 22:49
canım ben sana özel hastaneden çok devlet hastanesini tavsiye ederim çünkü ben özele gittim ama memnun kalmadım  şimdi devlet hastanesine başladım daha çok ilgileniyolar bence yınede sen bilirsin cnm

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: mahiradasi
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 00:41
merhaba canim ben istanbul bostanci da oturuyorum sana Kadikoy Sifa hastanesini tavsiye ederim ben orda dogum yaptim maddi durumun iyiyse oraya gotur bebisini benim kiz 4 aylik doktorum Kadikoy Sifa SUadiye Polikliniginde Ceyda EKIZ. Cok memnunum. Ben ozel hastane taraftariyim. Doktorumuzunda 2 tane cocugu var bu doktor seciminde cok onemli bir ayrinti sakin unutmaWink

-------------

Mesajı Yazan: mahiradasi
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 00:47
ayy tatlim yaa kusura bakma sen kadin dogum icin tavsiye istemissin uff kusura bakma ADA yani kizim benim aklimi basimdan aldi canim ben Kadikoy Sifa hastanesini tavsiye ederim ama benim doktorum 1 sene yok Amerikaya gitti orda Fahri bey var ama snirim ucreti makul olmasi gerekiyor senin icin uygun tam tesekkullu sskya da bakan ozel hastaneler var Medical Park ve Memoriali arastir istersen fiyat olarak Kadikoy Sifa sanirim 200YTL idi ozel sigortam oldugu icin fiyati net hatirliyamiyorum.

-------------

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 09:59

5 senedir her türlü sorun için ataşehir kadıköy şifa hastanesine giderim.çok memnunum.

doktorum başhekim op.dr Yasemin YAKUT

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 11:19
günaydın kızlar,

çok teşekkür ederim ilginiz için. kadıköy şifayı düşündüm aslında fakat fiyatları gerçekten çok yüksek, birde çok kalabalık oluyormuş...

-------------
İlknur AVCI

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 11:22
canım fiyatı uygun olan özel hastanelerde var ama özel hastanenın tahlilleri çok pahalı oluyo muayenesi uygun olsa bile ben onun için devlet hastenesini önermiştimSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 11:49
hmmmm anladım. hangi hastaneye gidiyorsun ?

-------------
İlknur AVCI

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 12:05
canım beykoz devlet hastanesine gidiyorum şimdilik ama yunusemre hastanesini çok iyi diyolar üsküdarda belki orada doğum yapabilirim bakalım araştırıyorumSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 12:11
benim kardeşimde SSK da yapmıştı ilk doğumunu ve çok kötü bir tecrübe oldu onun için. Ayrıca amcamın eşide başka bir SSK da yaptı onun içinde öyle.... yani anlayacağın tırstım Confused

-------------
İlknur AVCI

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 12:15
anladım senınde ilk doğum dimi onun için tedirginsin

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 12:19
Eveeettt ilk doğumum olacak kısmetse Big smile sende 12+4 sün dimi

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 13:08
Medic..a Hastanesinde şeker gibi bir doktor var. Opr. Dr. Sibel Açıkalın. Onu tavsiye ederim Smile  Çok başarılı, hafızası oldukça kuvvetli, en önemlisi eli hafif bir doktorLOL

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 13:55

teşekkür ederim duygu. evet dün bir arkadaşım söyledi. oda çok iyi bahsetti. bugün bi arayıp konuşacağım. hatta yarın deneme için bi gideyim diyorum Smile

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: ŞEYMANUR
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2009 Saat 10:58

ben opr.dilek yağmuru tavsiye ederim benım 4 senedir doktorum çok memenunum üsküdara gitmeden muayenesi 90 tl ücreti...

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2009 Saat 16:23
merhaba kızlar,

malesef gittiğim hastane ve doktor hakkındaki endişelerim doğru çıktı. sorunu olduğu gibi anlatmak isterdim size ama inanın o kadar yoğunumki yazmaya vaktim yok. yalnızca medipol hastanesine gitmeyi düşünüyorsanız bir kere daha düşünün derim ve tabiki Şule Selvi ye..... fakat sorun büyük çoğunlukla hastaneden kaynaklanıyor benim anladığım kadarıyla ve bu doktorlara yansıyor. bakalım şimdi medicalpark ta can şener e randevu aldım, birde onu deneyeceğim. umarım bu kez hayalkırıklığına uğramam... görüşmek üzere tekrar Approve

-------------
İlknur AVCI

Mesaj Tarihi: 20 Nis 2009 Saat 10:27

Arkadaşlar günaydın,

C.tesi yeni doktoruma gittim. Medicalpark ta Can Şener. Sanırım ben bu sefer doktorumu buldum Smile inanılmaz ilgili, bilgili, aklı başında bir doktora benziyor, umarım yanılmam.... Bebişimiz oldukça iyiymiş, bir sıkıntı görünmüyor şimdilik, tam 9,5 cm olmuş Big smile 3 hafta sonra gidicem tekrar şeker testi falan olacakmış...

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: mbeyoglu
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 09:39
merhaba,
foruma yeni üye oldum. şu an 20+1'deyim eylül ayında bir kızımı kucağıma almayı bekliyorumEmbarrassed
istanbul avr. yakasında oturuyorum.
şu ana kadar 3 farklı hastaneye gittim şimdilik özel çapa hastanesinde devam ediyorum.
ancak doğum için orayı tercih etmeyi düşünmüyorum. ssk ve özel sağlık sigortam var
eğer sizlerin önerisi varsa paylaşabilir misiniz? Shocked
bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar....

Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 14:17
merhaba mbeyoğlu hoşgeldin. ben anadolu yakasında oturuyorum fakat patronum Alman Hastanesinde doğum yapmış çokda memnun kalmış. orayı düşünebilirsin.

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: mbeyoglu
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 15:42

bilgi için çok teşekkürler Smile

acaba hangi dr biliyor musun? malum dr.da önemli
bi de normal mi yapmıştı sezeryanmı?

Mesajı Yazan: minno
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 15:31
istanbul anadolu yakasında oturuyorum..yaklaşık 5 doktor denedim ve şimdi medical park mine kaymakçıda karar verdim..doktorum çok tatlı dilli güleryüzlü yüzüne baktığım zaman onu doğum anımda hayal edebiliyorum:))bence bu çok önemli..hastane ise çok güzel ve isterseniz babayı doğuma alıyorlar:))bence çok keyiflii babalar bedava baba olmasın gelsinler doğuma görsünler sonra babalıkmı analıkmı daha önemli görsünler:))) medipol hastanesininde doktorlarından memnun arkadaşlarım var blok not olsun buda:)))

Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 15:37
avrupa yakasında türkiye hastanesi ayşe duman nevra hn.çok iyi bi doktor hatta doktornevra.com internet sitesi var..ama özel sağlık sigortan varmış yerinde olsam acıbadem hastanesine giderim doktorları çok alakalı..acıbademdede habibe seyisoğlu var pozitif bi doktor..şuan aklıma gelenler bunlar :))) ama gittğiniz hastanelerin çocuk yoğun bakım ünitesi varmı dkkat edin çok önemli çoğu kez bunlara önem vermiyoruz düşünmüyoruz ama çok önemli..biçok özel hastanede yoğun bakım üniteleri yok ve fiyatları özel ollmalarına rağmen düşük..ve bu sefer insanlar aynı doğuma neden milyarlar verim diye düşünüyoo ama bence sağlık önemli ve tabkii rabbim sağlıklı evlatlar ve yoğun bakım ünitelerine muhtaç etmesin ama ne yazıkki buda hayatın gerçeği..bence karar verirken bunları dikkate alın..hepimize hayırlı evlatlar olsun inşallahh...

Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 17:45

merhaba...

minno bende medical park hastanesine dr.can şener e gidiyorum. çok güleryüzlü, bilgili ve alakalı bir doktor... 4.doktorum ve sonunda doktorumu buldum diyebiliyorum sayesinde... herkese doktor sormaktan, internet sayfalarında dolaşmaktan kurtuldum nihayet Clap doktorun hissettirdiği güven de çok önemli bence. önceki doktorlarımda kafamda hep soru işaretlerim oluyordu, söyledikleri beni tatmin etmiyordu. eve geldikten sonra mutlaka söylediklerini internetteki doktorlardan teyit etme gereği hissediyordum. öyleki nerdeyse bir doktor adayıydım  fakat can bey öyle değil, hiçbir zaman onun anlattıkları hakkında acabalarım olmuyor... inanılmaz güveniyorum ona.

-------------
İlknur AVCI

Mesajı Yazan: imjuli
Mesaj Tarihi: 14 May 2009 Saat 22:41
 benim tvsiyem de özel sigortası olanlar için amerikan hastanesi ve dr.alper mumcu. son derece bilgili ve kendinden emin. hastane seçerken bebek yoğun bakımının çok iyi olmasına dikkat etmek gerek. kadıköy şifa ve amerikan hast. iyi diye biiyorum ama sgk anlaşmaları yok. devlet hastanesi olarak da zeynep kamil in iyi olduğunu duydum

Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 14:05
arkadaşım yazını dehşetle okudum bebek yoğun bakım ünitesine gerek yok derken nasıl bukadar emin oldun gerçekten çok şaşırdım..hastaneleri birbirinden ayıran özellikleri nelerdir peki ozaman..yoğun bakım üniteleri olmazsa anında müdahele edilemiyecekse nerde kaldı o hastaneye güven..hepimiz allaha emanetiz orda hemfikirim ama tabiki önlemleride almak lazım kimn nerde başına ne geliceği belli olmaz ben şahsen bebeğimide kendimide böle bi riske atmazdım..bi hastaneye gittğimde hastanen adı ve mimarisi değil ildimi çeken..teknolojik aletleri yoğun bakım üniteleri zaten hstanelerde kendi aralarında bu özellkleriyle yarışırlar..bu konuda keisnlikle katılmıyorum aslında katılmıyorum demek bile yanlış..doğru bitanedir..alper mumcu gerçekten iyi bi tavsiye alanında başarılı ve tezleri olan bi doktor olduğunu biliyorum..

Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 14:08
yaaa çok özür dilerimm:))) dalgınlııkla yazını yanlış anlamışım..sen zaten yoğun bakım ünitesine dikkat etmek gerek yazmışın..okurken bi dalgınlık dikkat etmek gerek yok anlamışım kusura bakmaa bütün eleştirlerimi geri alıyorum..ama zaten kişisel değildi eleştirim sadece yanlış yönlendirme yapmamak adına yazmıştım..tekrar özür diliyorum:(((

Mesajı Yazan: imjuli
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 18:01
 önemli değil canım. olur böyle şeylerSmile

Mesajı Yazan: ELIF
Mesaj Tarihi: 21 May 2009 Saat 12:14

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 8 haftalık hamileyim. Forma bugün üye oldum birbirimize inşallah her konuda faydalı bilgiler sağlarız. Benim sorum şu hala gidecek bir doktor bulamadım kendime aslında bu 2.hamileliğim ilk hamileliğimde gittiğim doktor çok suratsız ters bir kadındı yine aynı doktora gitmek istemiyorum biraz araştırdıktan sonra türkiye gazetesi hast. ayşe dumana gitmeye karar verdim fakat onunla daha doğrusu hastane ile ilgili bazı sıkıntılı yazılar okudum bu hastaneye giden var mı acaba? bana bilgi verirmisiniz? sorun şu sanırım sgk olarak gidince ultrason için ayrı para ödüyormuşsunuz böyle birşey var mı bunu merak ediyorum hastaneyi aradım ama tam sağlıklı bir cevap veremediler. bilginiz varsa benimle paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden çok teşekkürler,

Mesajı Yazan: aerdem
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2009 Saat 17:42
merhaba, ben de 8+5 haftalık hamileyim.metropolitan florance nightingale hastanesine gidiyorum.doktor ve hastane çok iyi.fakat doğum için ücretlerini duyunca şok geçirdim.fakat araştırınca iyi hastanelerin hepsinde ortalama aynı fiyat.özel sigortam var fakat karar veremedim.

Mesajı Yazan: eftalya
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2009 Saat 16:41
ben ilk doğumumu medipol hastanesinde yaptım.Dr.Leyla hanım  son derece memnun ayrıldık hastaneden...şimdi 2.hamileliğim ve yine aynı dra gidiyorum.sgk geçiyor ve muayene ücreti 25 milyon.yoğun bakım ünitesi var.ücretleri de bahsedilen hastanelere göre çok uygun...

Mesajı Yazan: nilin
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2010 Saat 20:56

Ben de şule selviye muayene olmaya gittim ve onun kadar berbat ve yüzsüz bir doktor görmedim. Gelen hastanın moralini bozuyor ve kadın doğum hakkında hiçbir bilgisi ve tecrübesi yok işini sadece para için yapanlardan hiç kimseye tavsiye etmiyorum giderseniz pişman olursunuz. Odası zaten berbat sekreteri deseniz ondan daha beter sanki muayeneye değil de işkence odasına giriyorsunuz. bir de şunu da söyleyeyim hastalarını aşağılıyor sanki devlet hastanesine gitmiş gibi oluyorsunuz.Biraz da kıt birşey anlatıyorsunuz sizi anlamıyor bile başka şeylerden bahsediyor yani insani ve doktor olarak hiçbir vasıfa sahip değil.

Mesajı Yazan: çağanımmm
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2010 Saat 23:04
arkadaşlar bebegım sımdı bır yasında. ben dogumumu turkıye hastanesınde yaptım doktorum mehtap hn. dı. soyadını hatırlamıyorum sımdı. dogum yapana kadar 3 dr. degıstırdım. ılk dr.um nevra hanımdı oda turkıye hastansınde ama ben ozel muayenehanesıne gıdıyordum. 4 aylık hamıleydım tatıldeydım agrım oldu aradım sımdı asansordeyım kusura bakma dedı telefonu yuzume kapattı. bıdaha ona gıtmedım. ıkıncı doktorum çok ıyıydı. bruksel kadın saglıgı merkezınde op. dr. husamettın uslu çok tatlı dıllı guleryuzlu test sonucunu bıle kendı arayıp haber verıyordu. bebegımın kafasında baloncuk gorduler prof. hocasıyla beraber çok ılgılendıler. ama amerıkan hastanesınde florance nıgtıngale de yapıolardı dogumu ve bızı asıyordu ayrılmak zorunda kaldık.tavsıye edecegım bır doktordur kendısı. sonra turkıye hastanesınde mehtap hanıma gıttım. ıyı bır doktor tecrubelı. kısa ve oz anlatımları ama bagkurumuz sezeryan oldugu ıcın geçmedı. ama dogumum cok rahat oldu. anne adaylarını cok ıyı anlıyorum. ben neler cektım cokta agladım doktor konusunda allah yardımcınız olsunSmile

-------------
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....

Mesajı Yazan: yunahu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2010 Saat 15:14
selam arkadaşlar;
bende ilk hamileliğimde 3 farklı doktor ve hastaneye gitmiştim en sonunda bakırköy sadi konukta doğum yapmıştım (sezaryen olmuştu). bir problem olmadan yavrumu kucağıma aldım.

şimdi ikinci hamileliğimde medicalpark bahçelievler'e nevin hanıma gidiyorum yola onunla başladık ve onunla bitiricez inşallah doktorumdan oldukça memnunum.
bizim ssk + özel var ama sadece ssk lılara 25tl muyene ücreti varmış.
bu tarafta oturan arkadaşlara tavsiye ederim.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat