Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burunda hırıltı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14481
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 12:59

Konu: burunda hırıltı
Mesajı Yazan: didemim
Konu: burunda hırıltı
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2009 Saat 10:45
kadir bey kızımın doğduğundan itibaren burnunda hırıltı vardı...bu hırıltı son bi haftadır arttı tavsiyenizle günde 5 defa 10 ar damla toni..r kulandık fakat hala aynı farklı bişey kullanmamıza gerek varmı..sadece toni.. mi devam edelim..kızım 3 aylık..birde bazen damlayı sıkdığımızda burnundan dışarı hiç bi akıntı olmuyo...ama burnu dolu gibi ..teşekkürler..

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2009 Saat 13:03

bir de sanki boğazına bişey takılmış gibi arada bi öksürüyor..ateş yok doktara götürmeme gerek varmı...teşekkür yardımlarınız için..

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2009 Saat 12:28
Kbb de görülmesi iyi olur, ifrazattan ziyade bir dolgunluk var gibi.

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 13:48
kadir bey doktora götürüyorum 6 ay sürermiş bu hırıltılar...çok inandırıcı gelmedi..gerci burnundaki hırıltı bazen geciyor ama bu ara arttı..hırıltasada nefes almasında sanırsam problem yok...ama niye var bu hırıltılar..tonimer akmıyor burnundan
bebek yutuyo onu

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 13:50
birde dolgunluk derken neyi kasdetiyosunuz

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 16:07
Burun boşluğunun içi şişmiş olabilir. Sakın anne sütü damlatmış olmayasınız??Çok tehlikeli bir iştir.. Birde, banyo yaptıktan sonra geçiyorsa, önemli değil, odası biraz nemli olsun.

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 16:42
doğduğundan bu yana var hırıltı...sadece bu ara arttı.damlatmadım süt yanlışlıklada olamazki......ama kusarken burnundanda süt geliyo...burun boşluğunun içi şişmişse napalım nasıl anlaşılır böyle olduğu..doktora göre doğumdan başlayarak 6 ay sürer hırıltı...ne yapmamız gerekiyo telaşlandım acıkcası

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 16:42
bu arada banyodan sonra geçmiyo hatta artıyo bile

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 17:19
Bazı bebeklerde soya çekim olarak, burun boşluğu biraz dardır. Siz serum fizy. devam edin. 

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2009 Saat 19:54
peki kadir bey gözlerini çok kaşıyo özellikle emerken..acaba bu burnundaki hırıltıdan dolayı olabilirmi..bir de bu hırıltı ne zaman sonlanır...serum fizyolojinin bazen dışarıya hiç akmayıp genize akmesı normalmi

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2009 Saat 08:58
Genizine akması, ciddi bir burun tıkanıklığı olmadığını gösterir. Burun yapısı yaş ilerledikce değişeceğinden hırıltıda zamanla kaybolur.Ne zaman? Allah bilir.

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2009 Saat 09:46
kadir bey gözlerini emerken kaşıyo olmasının burnundaki hırıltıyla bir alakası varmı..birde tonimeri günde kac kez kac damla kullanmaya devam edelim..

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2009 Saat 10:41
Günde 5-6 defa, 8-10'ar damla damlatın.Zaten burundaki hadise her ne ise, o sebeple gözlerini kaşıyor..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat