Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

balgam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14466
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 03:20

Konu: balgam
Mesajı Yazan: meral75
Konu: balgam
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2009 Saat 16:59
merhaba doktor bey,
oglum 16 aylik 1 hafta oldu gripdi az burnu akti uyuyamadi agzida kötü kokuyodu kafasi cok sicakti atesi vardir diye ölctüm yok.. 2 -3 gündür iyi uyumadi diye agri kesici fitil paracetamol verdim.. 4 5 gün icinde iyilestiydi 1 hafta sonra simdi 2 gündür yine ayni sekilde bebekler icin burun damlasi, balli cay bunlari verdim baska ilac veya ne yapabilirim burnu akmiyo bogazinda balgam var öksürüyo ama cikaramiyo  balgam cözücü surup verebilirmiyim 2 keremi gribe yakalandi? yoksa gecmemismi ve kafasi atesi olmadigi halde niye sicak ? kusura bakmayin uzun oldu.. tesekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Mar 2009 Saat 19:04
Ağıda kötü koku olmasın, antibiyotik gerektiren bir enfeksiyonu işaret eder. Eğer devam ediyorsa, yarın bir doktora gösterin.

Mesajı Yazan: meral75
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2009 Saat 14:46
doktor bey tesekkür ederim.. doktora gittik dediginiz gibi antibiotik verdi bogazi iltihapli kirmizi ve beyaz bi nokta vardi.. hafif de bir kulaginda kizariklik varmis.. Kadir bey antibiotik gerekli oldugunda bi zarari yok degilmi yani bagisiklik sistemin kuvvetli olmasi icin filan meyve veriyorum yani saglikli yedirmeye calisiyorum baska ne yapabilirm..? hasta olan birinin yaninda oglum bulundugu an ille onada geciyo..  

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2009 Saat 16:48
Antibiyotik gerektiğinde kullanacaksınız. Meyva ile bağışıklık kuvvetlenmez. Zamanla hastalık geçire geçire bağışıklık sistemi kuvvetlenir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat