Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

eklem ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14319
Tarih: 23 Nis 2025 Saat 06:02

Konu: eklem ağrısı
Mesajı Yazan: *naz*
Konu: eklem ağrısı
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 11:19
merhaba hocam,oğlum haziran itibariyle 4 yaşına girecek.son zamanlarda özellikle gece uykusundan uyanarak bizim odamıza geliyor.ve kemiklerim çok ağrıyor,uyuyamıyorum diye özellikle dizlerini gösteriyor.son zamanlar çok sıklaştı bu şikayetimiz.oğlumu bir hastanenin fizik bölümüne götürmem doğru olur mu?sizce ne yapmalıyım?teşekkür ederim.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 14:11

Bu yaşlarda "Akut eklem romatizması" olmuyor. Bu nasıl bir eklem hastalığıki yanınıza gelince geçiyor???Eğer ne yaparsanız yapın ağrı geçmiyorsa, "Ortopedi" de bir gösterin. Yok eğer, sizin yatağa yatar yatmaz, şikayetler geçiyorsa, sizi kötü işletiyor haberiniz olsun...Ayrıca bu şekilde gelmeler hiç uygun değil, bir gün "kötü" bir durumda basılabilirsiniz.

Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 14:16
hocam derdi yatağımızda yatmak değil inanın.zaten her gelişinde biraz konuşuyoruz,tekrar odasına gidiyor.yatağımızda yatma isteği sezmedim hiçbir de ne derece doğru bilmiyorum,çevremde bi kaç kişi büyümesine bağlı,boyu uzadığı için olabilir diyor.tabii en doğrusunu siz bilirsiniz.bi ortopedi uzmanına gideceğim,teşekkür ederim.

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 14:24
Ağrı yanınıza gelince geçiyormu, geçmiyormu??? Siz değerlendirin.Geçiyorsa, 3x3 kağıt.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat