kadir bey ayrı bir topic açmaayım dedim ama sanırım farkedilmedi yada ben anlamadım o yüzden arkadaşa yazdığım topicden kopyalayıp eklemek istiyorum
Orjinalini yazan: Dr. Kadir Tuğcu
Eğer ateşi yoksa,telaş etmeyin.Kızınızın yaşı, kilosu ve hangi ilde olduğunuzu yazarsanız daha tafsilatlı bilgi verebilirm. |
kadir bey ateşi olursa ne olurdu tedirgin oldum birden okuyunca kızım 3 günden beri yediğini çıkartıyor ve bir önceki gecede sabaha kadar ateşi 38 ila 38,5 arasında değişti sabaha karşı 37 ye inebildi ancak dr a götürdüm boğazlarında aşırı derecede iltihaplanma olduğunu söyledi antibiyotikve bulantı giderici şurup verdi şimdi daha iyi ama pek fazla yiyip içimiyor benimse her an yediğini çıkartacakmış gibi bir tedirginliğim var çok çekti yavrum kaç gündür sizce başka bir doktora daha götürmelimiyim...
demiştim fakat bu yazıma birkaç şey daha eklemek istiyorum kızım bu hastalığı pazar günü başlamıştı önce bütün gece kustu ertesi gün de sabaha kadar yukarıda belirttiğim gibi ateşlendi sonra bir kaç kez daha kustu bu gün çok şükür iyi doktora götürdüğümüzde iesef iğne yağıldı ve evede akuamentin verildi kullanıyoruz yanlız şöyle bir durum var kızım 3 gün istifra etti ardından ben aynı şekilde rahatsızlandım gece boyu istifra ettim bu günde eşim aynı şekilde kötüleşmiş acaba biz ailecek bişeyleerden mikopmu kaptık ki yani boğaz iltihabı dışında başka bir sorn olabilirmi ki sanki dirençsizlik sırasına göre seyretti gibime geldi.. çok özür dilerim fazla uzattım ama anlaşınıza sığınıyorum saygılar.....
------------- Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
|