Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

illiadin damla

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14238
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 12:47


Konu: illiadin damla
Mesajı Yazan: crazy_angel
Konu: illiadin damla
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 08:28
Günaydın Kadir Bey;
oğluma 3 gündür iliadin damla kullanıyorum. Burnunun akıntısı çok  koyulaştı. Ama henüz geçmedi yinede kesecek miyiz damlayı?bu damlayı damlatmadan uyuyamıyor burnunu hiç birşey açmıyor(siccnasal da işe yaramadı).Çok rahatsız oluyor.
Bir de oğlum 19,5 aylık ama hala anne sütü öncelikli besleniyordu fakat dünden beri hiç emmek istemiyor neden olabilir? Burnu tıkalı yada boğazı ağrıyor olabilir mi?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 10:12
İliadini 1 gün vermemek bile yeterli olur, tekrar 3 gün daha kullanma hakkınız doğar. Akıntının koyulaşması, nezlenin sonuna geldiğinizin işaretidir. Burun tıkalı olunca zevkli bir meme emme olmaz, bir gün bol serum fiz. kullanarak idare edin, yarın tekrar İliadin'e başlarsınız. (İlacı 3 gün kullandık diye atmayın)


Mesajı Yazan: crazy_angel
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 10:20
tamam doktor bey çok teşekkür ederim.Star



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat