Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaz mı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14220
Tarih: 27 Nis 2025 Saat 03:32

Konu: gaz mı
Mesajı Yazan: didemim
Konu: gaz mı
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 15:45
merhabalar doktor bey..
kızım 2 buçuk aylık...gazı hep vardı.ama galiba artık daha rahat cıkarıyo.ama sürekli ağlıyo.kaka yapmadan önce süreki ıhınıyoşağlıyo.kaka yapınca 5 10 dk rahatlıyo.sonra tekrar ağlama ıhınma.kakası sıvı.bu ne bağırsak problemimi...ne yapılabilir..teşekkür

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 18:20
Gaz ile ilgili eski mailleri okuyun ve ilgili videoyu izleyin. 

Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 18:22
galiba yanlış anlattım.sanırım gaz problemi yok.kaka yapmadan önce ağlıyo

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 18:39
Gaz olduğunda etkili bir ıkınma yapamaz. Gazını çıkarma masajı ile barsaklar hareketlendiğinden kaka yapmasınada faydası olur. Eğer çıkan kaka çok sert oluyor ise, onu ayrıca görüşürüz.

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 08:34
benim oğlum 53 günlük.son 2 gündür kakasını  düzgün yapamıyor.altını  2gündür 2-3 kez (dışkılama yaptığı)değiştirmeye başladım ondan önce 5-6 kez değiştiriyordum.kabız olduğunu düşündüm ama anne sütü veriyorum..sürekli ıkınıyor pek gaz çıkarmadı 2 günde .karnı gurul gurul..bende rahatlasın diye poposunu bebek yağı ile yağlayıp  dereceyle makatından uyarıda bulundum ve yaptı..kakası herzamanki gibiydi..neden böyle olmuş olabilir..bu durumu nasıl çözebilirim.!!

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Mesaj Tarihi: 16 Mar 2009 Saat 15:01
30. günden itibaren "zor kaka yapma "devresi başlar. 20 gün kadar sürer. Ikınırken, acemiliğinden popo adelesinide sıkmasından. Uyarmanızda bir sakınca yok.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat