Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ekmek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14209
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 22:29

Konu: ekmek
Mesajı Yazan: ayse.doruk
Konu: ekmek
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 12:48
Doktor Bey,iyi günler.Oğlum 26 aylık beyaz ekmek sevmiyor hiç.Her türlüsünü denedim ama özellikle sabah kahvaltıda bir parça peynirli veriyorum diş eti ile yanağı arasına sıkıştırıyor bi bardak pekmez ve badem rendelediğim sütü içiriyorum masadan kalkınca sakladığı ekmeği tükürüyor.Öğlen bi şekilde çorbasına doğrayıp veriyorum ama akşam yine yemiyor.Eşim benden habersiz bi kere kepek ekmeği vermiş onu yemiş ama çocuklar için sağlıksız olduğunu söyledim.Paketli tam tahıllı ,buğdaylı, çavdarlı gibi ekmekler var acaba onlardan denesem gelişimi açısından bi sakıncası olurmu?Öğlen çorba ile yine beyaz ekmek versem sabah akşam o tarz bi ekmek denesem olurmu acaba?
Saygılarımla...İyi çalışmalar diliyorum.

-------------
ayse.doruk

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2009 Saat 13:31
Francala tipi beyaz ekmekler en sağlıksız ekmek türüdür. O kadar sağlıksızdırki, ununu böcekler bile yemez. Ayrıca ekmek çok şart bir besin değildir, alırsa "tam buğday" şeklini alsın. Beyaz ekmeği siz bile kullanmayın.

Mesajı Yazan: ayse.doruk
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2009 Saat 09:07
çok teşekkür ediyorum hocam ne kadar çok yanlış var yaptıklarımız arasında.iyiki varsınız yardımlarınız için teşekkürler.kolaylıklar diliyorum

-------------
ayse.doruk

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat