ATEŞ
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14011
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 12:42
Konu: ATEŞ
Mesajı Yazan: sarp
Konu: ATEŞ
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 07:44
günaydın dr bey; 5aylık oğlumun dün gündüz burnundan renksiz bir sıvı aktı sonra hafiften ateşi çıkmaya başladı,elleri ağzına aldığı için soğuk olurdu sıcaktı.akşam 8-9 gibi ellerinin içi yanıyordu ,yüzü kafası hep ateş gibiydi.fakat kendisi normaldi sizin yazılarınızda bebek rahatsız olana kadar ilaç vermeyin diye okumustum bende vermedim öyle uyudu gece saat 4de hala ateşi vardı düşmemişti bende korktum artık calpol verdim.dün aksam derecemiz yoktu hasta komsumuz almıştı.ateşi tekrar çıkarsa ne yapmalıyım?kaç dereceye çıkarsa ateş düşürücü vereyim veya da sizin öneriniz ne olur? burnu için bişey kullanmam gerekir mi?üşütmüş mü nolmuş sizce? ateşi çıkan bebeğe neler yapmak gerekir bilgilendirirseniz sevinirim tesekkürler...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: sarp
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 09:04
dr bey oğlumun ateşi tekrar çıkıyor .bu arada söylemeyi unuttum dün gözleri de sulanıyordu hatta bazen gözünden yasta akıyordu.bu arada ateşine bebek huysuzlanana ağlayana kadar mı müdahale etmemeliyiz?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 17:09
Tarifiniz "grip" belirtileri. Ateşten rahatsız olmadığı sürece ilaç vermeyin. Benim "Ateş ve Havale" makalemi okuyun. 4-5 gün ateşi olacak. Gündüzleri biraz düzelir gibi olur, geceleri çarpılır, normaldir. Eski maillerde neler yapacağınız yazılı...
|
|