3 gecedır hıc uyku yok
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13820
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 14:27
Konu: 3 gecedır hıc uyku yok
Mesajı Yazan: erınç
Konu: 3 gecedır hıc uyku yok
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 11:40
gunaydın kadır bey oglum 11.ayına gırdı normalde bıberonu alıyordu gecelerı ama artık ne mama nede sut verebılıyorum ıstemıyor sadece emmek ıstıyor galıbe sutumde yeterlı olmuyor tam uyudu dıyorum yatagına koyuyorum 2 dakıka sonra kalkıyo yanı sabaha kadar ben uyutuyorum o kalkıyo evın ısısıda ıyı ıslak havluda odaya koyuyorum evın havasıyla ılgılı oldugunu dusunmuyorum sıcagı sogugu en ıyı sekılde ayalamaya calışıyorum gunduzlerıde 2 bucuk 3 saat uyuyor nolduda bu 3 gecedır boyle yapıyo anlayamıyorum uykusuzluktan kafayı yıyıcem bana bı akıl verın 
------------- olusum benım (NURGÜL)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 16:07
Aç değil, aşırı yemeside değil, kulak hiç değil (gündüz ağlamıyor)..Gündüz uykusunu 1 saate indirin. Gündüz çok elleniyor, hoppala- zıppala yapılıyorsa olabilir( gece rüyasını görür), gene olmazsa, 3 gece yatmadan 1 saat evvel, yarım kaşık "Sipraktin" verin. Alerji ilacıdır, bir yan tesiri olmaz.Sonucu görüşelim.
|
Mesajı Yazan: ozgekaya
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 16:33
aynı sorunu kızımla yaşadım. geceleri uyumuyordu ama gündüzleri sorun yoktu. orta kulak iltihabı çıktı. doktorunuza başvurun bence..
geçmiş olsun
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: erınç
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 17:16
tesekkur ederım zaten normalde hep kadır beye goturuyorum bakalım duzelmesse tavsıyenızı dıkkate alıcam inşallah oyle dedıgınız gıbı ıntahap falan yokturdur
------------- olusum benım (NURGÜL)
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2009 Saat 09:31
Kulak iltihabının gecesi gündüzü yoktur. Şüphelenirseniz, İliadin ped. damla , burnuna ikişer damle damlatın, 10 dakika içinde ağrı geçer.
|
|