öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13776
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 20:24
Konu: öksürük
Mesajı Yazan: okyanus67
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2009 Saat 16:16
doktor bey merhaba.kızım 4,5 aylık.öksürüğü için limonlu bal, cold-mix, serum fizyolojik yaptım.ama bunlar işe yaramadı.kızım hızlı hızlı hırıltılı nefes almaya, boğuluyormuş gibi öksürmeye başladı.doktorun verdiği brican.. şurubu ve klarom..n antibiyotiği vermeye başladım.ocak ayında da aynı şekilde hasta olmuştu.doktorumuzda sık hastalanıyor diye bebek rahatlasın mayısa kadar singular pediatric granules kullan ded.bu bana çok saçma geldi bende vermedim.hala öksürüyor, hapşırıyor, sık sık kaka yapıyor.kakasında beyaz sümüğümsü şeyler var ve bugün fışkrarak kustu.ne yapacağımı şaşırdım.kusmadan önce multitabs vermiştim etkisi olmuş olabilirmi? devit3yerine multitabs kullanmaya başladım günde 3 defa 3 damla.sizce bu doğrumu?ne yapmam gerekir?aynı zamanda azı dişleri çıkmaya başlamış.onun huzursuzluğuda var.onun içinde ne yapmalıyım.teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2009 Saat 17:46
Barsakları kullandığınız antibiyotik yüzünden.Gripal enfeksiyonların tedavisi yoktur. benim tavsiye ettiklerim, sadece bu süreyi rahat geçirmenizi sağlar. Multitabs günde 1 ml. vereceksiniz. 3 damla değil.Damlalıktaki 1ml. çizgisine kadar ilacı çekip verin.
|
|