Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

grip başlangıcı ve tedavisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13165
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 22:07

Konu: grip başlangıcı ve tedavisi
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: grip başlangıcı ve tedavisi
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2009 Saat 15:20
Merhabalar  Kadir  Bey,

Kızım tam ishali atlatıyor diye sevinirken...Şimdide burnu akmaya ve hapşırmaya başladıCryEvden dışarıda çıkarmadım,evi sürekli havalandırıyorum...Bu hastalığın ilerlemesini önlemek için ne yapabilirim??Kızım grip olunca uzun süre atlatamıyor...İlaçta kullanmak istemiyorum(zaten şurupta içemiyor,iğneleride yeni bitti,daha fazla iğne vurdurmak istemiyorum)Panik oldum,en çokta eşimin ailesinin ve eşimin çocuğu hasta ettin!!!cümlelerini duymaktan korkuyorum sanırım...

Lütfen yol gösterin....

Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2009 Saat 16:45
Nezleyi önlemek için hiçbir şey yapamazsınız. Virüslere etkili ilaçlar daha yeni yeni konuşulmaya başlandı. Şimdilik tedavi edici veya önleyici ilacı yok.. İshal için iğne kullandı iseniz, boşuna vurdurdunuz derim..İğne ile vurulan antibiyotikler, damar ve kan ile vücuda dağılır. Barsağın içindeki kakaların içindeki mikroba tesir etmeleri hiç mümkün değildir.. Siz yaşlıların laflarına kulak asmayın, zira onlara göre çocuklar, "üşütmekle, nazar değmekle, kuşun kanadından yel kapmakla, terinin üstünde soğuması  veya ceryanda kalmakla" hasta olurlar. Onlar daha mikropları keşfedemediler....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat