Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13038
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 01:55

Konu: kusma
Mesajı Yazan: ilal
Konu: kusma
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2009 Saat 09:41
günaydın kadir bey
kızım 2.ayının içinde.geceden beri 3-4 kez fışkırma demeyelimde fırlama tarzında kusmaları oldu.önce fazlasını çıkarıyor diye düşündüm fakat tekrarlayınca panikledim biraz. endişelenmeliyim.
birde hapşırmak üşüme belirtisimidi?üzerinde iki kat penye takımı var üzerindede birde yelek..ayaklarınıda battaniye ile koruyorum.oda ısısı da 25 derece...yeterli değilmi acaba bunlar.

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2009 Saat 09:46
1) Üşümekle hasta olunmaz. 25 derece fazla 18-20 derece yeterlidir. Başını ellediğinizde elinize nemli gelirse, kabahatlısınız, çocuğu sıkıyorsunuz demektir.
2) Kusma ; ya arkadan ishal gelecektir, veya teknik arızadır, aşırı besliyorsunuz demektir. Aşırı besleniyorsa, kaka sarı renkten yeşile döner.
3) Hapşırmak üşüme belirtisi değildir, eğer banyo yaptırmadı iseniz, bunlar burun karıştırmasını bilmediklerinden sümüğün uyarısı ile hapşırıyordur.

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2009 Saat 10:14
teşekür ederim hocam iyiki varsınız...

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat