öksürük
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12949
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 00:17
Konu: öksürük
Mesajı Yazan: özvet
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2009 Saat 15:12
doktor bey 6 buçuk aylık bir kızım var 5 gündür burun akıntısı vardı dün akşam ösürük başladı bütün geçe uyyamadı ben ilaç kullanmadım.ateş yok fakat hırıltılı bir nefes ve sanki balgam çıkarmak istecesine bir öksürük var ne yapmalıyım teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2009 Saat 16:49
Grip geçiriyor, limonlu bal, serum fiz. ve göğüsüne "Cold-miz" 2 damla damlatın..
|
Mesajı Yazan: papatyacık
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2009 Saat 10:39
Merhaba, yeni bir başlık açmadan buradan sorayım dedim. 22 aylık bir oğlum var, yaklaşık 2 aydır öksürüyor.bazen de (sanırım balgam yüzünden) öksürüp sonunda kusuyor. Doktorumuz geniz eti olabilir şüphesiyle KBB doktoruna gitmemizi istedi,sonucunda KBB doktoru büyük bir geniz eti var dedi.Bir tedaviye başladık ; karışım bir burun damlası (tentürdiyot gibi birşey), sterimar, bir de allerjik olabilir düşüncesiyle bir şurup kullandık.15 günün sonunda hiçbir değişiklik olmadı. KBB doktoru eğer şikayetlerimiz devam ediyorsa ameliyatla almak gerekir dedi. Bunun ameliyattan başka yolu yokmudur hocam, bu öksürüğü kesecek birşey var mı yapabileceğim?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2009 Saat 19:51
O yapma burun damlaları, "Argyrol" denilen gümüş nitrat solüsyonu ihtiva ederler. Bir nevi kimyasal yanık yaparlar. Kesinlikle çağ dışı bir uygulama olup, '60 lı yıllardan kalmadır. Siz sadece burnuna serum fiz damlatın, limonlu bal verin ve akşamları göğüsüne "Cold-mix damlatın. 2 damla yeterlidir. Tafsilat için eski mailleri okuyun.
|
|