Kusma ve Ishal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12882
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 13:12
Konu: Kusma ve Ishal
Mesajı Yazan: Beyza
Konu: Kusma ve Ishal
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 11:02
Merhaba Doktor Bey, Sorunumuz 19 aylik olan kizimla ilgili.Yilbasi gününden beri devam eden kusma ve ishali var.12 günde 4 kez doktora gittik.Kusmasi gün asiri oluyordu ama maalesef ishali günde 7-8 defa olabiliyordu.Su siralar ishali biraz azaldi.Her gittigimiz doktor ayni seyi söylüyor.Ben Almanyada yasiyorum onlarin deyimiyle magendampf grippe olmus yani mide gribi diyorlar.Verdikleri fitiller filan hic fayda etmiyor.Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.Istahida azaldi doktorlar muz,cubuk, kaynamis patates yesin diyorlar-Ama maalesef kizim su an onlari yemiyor.Bir anne olarak caresizim artik kizimi kivranirken görmek istemiyorum.Ne yapmami önerirsiniz. Simdiden cok tesekkür ederim.
------------- Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 12:05
Eğer kusma ve ishal beraber oluyor ise, bu "Rotavirus" enfeksiyonudur, hiçbir ilaca cevap vermez, genellikle 1 hafta sürer. Sıvısını bol verin, diyet çocuklarda bir işe yaramaz. Kendiliğinden geçecek merak etmeyin.
|
Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 12:22
Evet doktor bey dediginiz gibi hicbir ilaca cevap vermiyor ve diyetede uymuyor.Bizimki baslayali 14 gün oldu.Insallah dediginiz gibi olur ve bir an önce gecer.Tesekkür ederim
------------- Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|