Yardımm....!!!! (kabız ve öksürük)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12812
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 01:55
Konu: Yardımm....!!!! (kabız ve öksürük)
Mesajı Yazan: ezel
Konu: Yardımm....!!!! (kabız ve öksürük)
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 14:44
Hocam 26 aylık oğlum var. Yemesi gayet iyi biz ne yersek onu yiyor ama zaman zaman kabızlık problemi çekiyoruz. Dün sabah yine başladı ıkınıyo ama yapamıyo hemen 5 ml. duphelac içirdim bugünde yine aynı miktarda içirdim.. Ayrıca makat bölgesine zeytinyağı sürdüm herşeyi deniyorum ama ıkınıyo ve hala yapabilmiş değil lütfen yardım edin fitilmi lavmanmı yapmalıyım ben ne yapacağım    
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 15:32
Makattaki oluşmuş sert kakaya duphalac'ın bir tesiri olmaz. Bu durumda çok ızdırabı olursa, "Libalaks" lavman kullanabilirsiniz. Yarım tüp yeterlidir. Kabızlığın oluşmaması için, pirinç, patates ve muz aynı güne gelmesin.
|
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 10:15
hocam oğlumun iki gündür yattığı zaman başlayan öksürük atakları var. başka hiçbirşeyi burun akıntısı falan yok. öğlen ve akşam uykusuna yattığı zaman yatar yatmaz öksürük atağı geliyor ve oğlum kalkıyor. Limon ve bal veriyorum ama yine aynı bişey belirtisimidir doktora götürmeme gerek varmı?
------------- SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2009 Saat 11:20
Ateşi olmadığına göre, mühim bir şeyi yok.. Limonlu bal ve pijama yakalarına "Cold-mix" damlatılması iyi sonuç verir.
|
|