Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlumun gelişimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12763
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 09:16

Konu: oğlumun gelişimi
Mesajı Yazan: sarp
Konu: oğlumun gelişimi
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2009 Saat 18:54
merabalar Kadir bey, oğlum 4.ayında boyu 61cm, kilosu 7.350 gr gelişimi normal mi ?geçen ay boy 57 .kilo 5.950'ydi.? sadece anne sütü veriyorum gelişimi hakkında bilgi almak istedim şimdiden tesekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2009 Saat 09:20
Sanki boyu biraz eksik ölçülmüş gibi.. 500g. fazlası olup,1.5cm. kısa olması biraz beni şüphelendirdi. Son bir aylık performansa bakılırsa, 4cm. almış ki, iyi bir miktardır. Eğer prematüre doğdu ise normaldir. Arayı kapatacaktır.

Mesajı Yazan: sarp
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2009 Saat 20:15

öncelikle ilgilendiğiniz ve değerli zamanınızı ayırıp cevap verdiğiniz için çok tesekkürler Kadir bey.prematüre doğmadı sadece 10 gün önce doğdu 3kg boyu 49 veya 48 cm di tutttuğum notu bulamadım ondan tam emin değilim.diğer yazılarınızda yanlış aklımda kalmadıysa eğer multıtabs diye damladan bahsetmiştiniz boyunun uzaması için ondan kullansam olurmu acaba? ben dvit3 kullanıyorum,sizin bahsettiğiniz damla daha iyi ve faydalıysa ondan kullanalım mı? ek besinlere gerek yok sanırım bazen 4 ayda baslıyolar siz ne dersiniz şimdiden tesekkürler....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 09:48
Dvit3 damla ile Multitabs aynı işi görür.Multitabs da ayrıca A ve c vitaminleri var..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat