Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12634
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 04:03

Konu: öksürük ateş
Mesajı Yazan: jasmin
Konu: öksürük ateş
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2009 Saat 09:53
ii günler doktor bey daha öncede yazmıştım oğlum kuru kuru öksürüyordu sonra ateşlenmeye başladı doktora götürdük amoklavin ve calpol pedidus verdi kullanıyorum amam hala çok kötü
 öksürüyor öksürürken kusacak gibi oluyor ilaçları kullandığımda ateşini ancak düşürebildik
öksürüğü çok kötü ne yapmalıyım sizce doğru ilaç larımı kullanıyorum ne yapmalıyım ii ki varsınız yardımlarınız için saolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2009 Saat 10:22
Calpol ile Peditus aynı ilaç...Lütfen içeriği okuyun. Her iki ilaçda 120mg. "parasetamol" ihtive eder. 1-2 kullanımda bir zarar olmaz ama devamlı kullandığınızda çocuk zehirleniz. Dikkatli olun.Öksürük için benim makale ve eski mailleri oluyun.

Mesajı Yazan: jasmin
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2009 Saat 11:11
doktor bey calpol ve peditus u 3 gündür kullanıyorum zehirlemiş olabilrmi içerillerini okudum ikiside aynnı neden verdiler diye düşündüm yüksek ateş olduğu çin olabilir diye vermeye devan ettim şimdi ne yapıcam calpolu keseyim mi
öksürük için ballı limon önermiştiniz biraz verdim şimdi almıyor ne yapıcam çok korktum doktor bey bebeğimi göz göre göre zehirleyecektim ne biçim iş anlamıyorum bu ilaç larıda vreren doktor  yardımcı olun ne olur

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2009 Saat 12:46
Sadece Calpol kulanın...3 günlük kullanım çocuklarda zararlı olmuyor. Uzun süre lullanılırsa, zararlı oluyor. Ateşten rahatsız olmuyorsa, hiç ateş düşürmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat