Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vicks

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12408
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 00:46

Konu: vicks
Mesajı Yazan: flzbth
Konu: vicks
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2008 Saat 11:02
dr.kadir bey merhaba,
gene benLOL
batuhanın burun tıkanıklığı geçmiyor okyanus suyu sprey ve kbb nin verdiği alerjik rinitle ilgili flixonase kullanıyorum ama yok geçmiyor.acaba vicks  kullanabilirmiyim mesela sıcak suya vicks koyup peteğin üzerine koysam olurmu bir zaraı varmı yada nasıl yapabilirim coldmix bulamadım arıyorum hala birde dediğiniz gibi sudafed kullanmıyorum ıhlamur bal limon biraz da içine karabiber koysam olurmu bize iyi geliyor ama sizce olurmu boğazında kızarıklık vardı ya öksürük devam ama çok  değil ara ara balgam sanki boğazına takılıyor gibi
burun tıkanıklığı için ne yapabilirim dudakları kuruyor ağzından nefes aldıkça bu sefer kuruyunca ısırıyor çatlıyor
ve hocam klasik olacak biliyorum ama gerçekten iyiki varsınız iyiki burda buldum sizi allah sizi başımızdan eksik etmesinClap

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2008 Saat 12:53
Flixonase kortizon ihtiva ettiği için, uygın bir ilaç değil. Bu ilacın tesiri ile vücut viruslara gereken tepkiyi gösteremez, siz çocuk rahat zannedersiniz, ama iş uzar, zira virus yerleşir ve sizin ilaçlara muhtaciyetiniz giderek artar. Cold-mix bulamıyorsanız, göğüsüne Vicks sürüp üstünü ufak bir havlu ile örtünki, çabuk buharlaşıp uçmasın, tesiri uzun sürsün.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat