Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim ve kulak zarında kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11748
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 12:47

Konu: gelişim ve kulak zarında kızarıklık
Mesajı Yazan: aaybike
Konu: gelişim ve kulak zarında kızarıklık
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 15:46

dr bey benim kızım 5 ayını yeni doldurdu dogum kilosu:3060gr boyu 50 cm di

şimdi boyu64.5 cm kilo7145grbaşçevresi ise42.5 cm gelişimi nasıl yorumlarsanız sevinirim
birde dr sağ kulak  zarında  hafif bir kızarıklık görünüyor dedi iltihaba çevirmeden önlemini alalım dedi ve erasef250 şurup avilşurup agrı ve ateşi olursa paranox verdi ve droser burun damlası verdi bu ilaçlar nasıldır kızım için ağır olmasın çok geldi bir an gözüme daha 5 aylık
cevabınız için şimdiden teşekkürler

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2008 Saat 09:31
1cm. boy, fazlası var, kilosu normal.Baş çevreside iyi. Kulak zarı kızarık olan çocuk, basbas bağırır. Şikayeti yoksa, sakın o ilaçları kullanmayın, hele Avil in hiçbir anlamı yok..

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2008 Saat 13:10
çok bağırıyor ağlıyor ne mama alıyor ne emiyor zaten dün avrili verirken tıkandı uzun süre nefes alamadı zor toparlandı siz ne tavsiye edersiniz böyle tıkandığı zaman
bi de hangi ilacı kullanmsam
kusura bakmayın kafanızı şişiriyorum

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2008 Saat 11:53
Eğer kulaktan şüpheleniyorsanız, burnuna İliadin Ped. damladan 2x2 şer damla her iki burun deliğine damlatın. 15 dak içinde çocuk rahatlar."avril" dediğiniz ilaç Avil  değilmi?? Eğer öyle ise sakın vermeyin.

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2008 Saat 12:44
TAMAM DR BEY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AVİL ŞURUP EVET TAMAM DR BET DEDİKLERİNİZİ YAPACAGIM ÇOK TEŞEKKÜRLER

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat