Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KKK aşısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11747
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 12:24

Konu: KKK aşısı
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: KKK aşısı
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 14:40
Dr bey bu aşı 3 keredemi yapılıyor yarın aşısı varda kızımın? Çok agır geçiriyoruz aşı sonrasını ne önerirsiniz? 27 haziran 2008 dogumlu tam zamanı degilmi bazı aşıları erken yaptıklarını söylemiştiniz fakat hatırlayamadım ve bulamadım Wink 
teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 14:50
KKK aşısı 1 yaşından sonra yapılır...Onlar yapmak isterlerse bile siz yaptırmayın..
Sizin şimdiye kadar, BCG, 2 doz Hepatit-B, 2 doz "Difteri-Tetanoz-Boğmaca-HIB- Polio" aşılarını yaptırmış olmanız gerekli. Ayrıca Rotavirus ve Prevenar aşılarınında yapılmış olması lazım. Prevenar, 2 yaşından sonra tek doz yapılır.Yakında Ana-Çocuk Sağlıklar da yapmaya başlayacak.

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 14:55

27 haziranda hepatitb oldu 28 temmuzda 2.dozunu oldu

19 eylülde 5li karma (dabt-ıpa-hib) ve verem (bcg) oldu

şimdi 2.dozunumu olacak 5li karmanın yoksa kkk denilenmi olucak Confused 

Ayrıca kkk 1 yaşından sonra olması gerekiyorsa neden şimdi yapmaya çalışacaklar sakıncası ve gereklerini yaarsanız çok sevinirim...
Teşekkürler..

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 14:57
5li karma yapılacak, KKK aşısı yaşından evvel yapılırsa tutmaz.

Mesaj Tarihi: 20 Kas 2008 Saat 15:07
Evet Kadir bey Saglık ocaqını aradım sordum 2.dozu yapılacakmış...Embarrassed5li karmanın çok teşekkürler......LOL telaşlandım da Embarrassedaşı zamanı böyle oluyorum..... yanlış birşey yapıcaklarmış gibi geliyor...araştırıyorum soruşturuyorum ... Sizede çok teşekkür ederim...StarClap

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2008 Saat 16:18
;;Biz bugun aşımızı olduk 5li karma 2.doz pnömokoktu sanırım çocuk felci asısı gelmiş saglık ocaklarına onun 1. dozuda vuruldu. mız mızız biraz.....

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2008 Saat 11:21
Beşli karmanın içinde zaten cocuk felci aşısı var, ayrıdan birdaha mı yapıyorlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat