Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tv seyretme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11639
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 05:15

Konu: tv seyretme
Mesajı Yazan: zeynepx
Konu: tv seyretme
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2008 Saat 01:55
doktor bey 6 aylık kızımın tv seyretmesinde sakınca var mıdır? reklamlar ve çocuk kanallarındaki renkli çizgi filmlere bayılıyor. gülerek seyrediyor. geç konuşma dikkat dağınıklığı diye duymuştum. cevabını için şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2008 Saat 16:14
Sabahtan akşama kadar seyr etmesi mahzurlu. Sizin dediğiniz, arada bir televizyona bakmak ise, bir zararı yok.

Mesajı Yazan: saka_78
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2008 Saat 00:24
hocam benim kızım da 17 şubat doğumlu 10 aylık iştahsız bir bebek yemek  yemeyi sevmiyor ağzını açmıyor ve yemek esnasında sürekli mızıldanıyor...babane ve ananesi de yedirmek için pencereden baktırmak reklam izletmek gibi çeşitli yöntemler geliştiriyor, ben razı olmasam da çalışıyorum bütün gün evde yokum onlar da yemiyo napalım diyorlar, sakıncalı mıdır?
kızım çok hareketli hala emiyor ama sanırım sütüm oldukça azaldı, kilosu 8600-8700 kadar..sabahları peyniri asla yemiyor..yumurta zorla 1-2 kaşık, sabahları artık hazır mamalardan veriyoruz, beslenme ile ilgili yazılarınızı okumayı çok isterim bol bol forum okuyorum...
çok teşekkürler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2008 Saat 14:01
Kilosunun 8500g. olması yeterli. demekki anne sütü gayet iyi, zorlamanıza gerek yok...Yemediği gıdalarda acele etmeyin, sırası gelince yer...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat