Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yozgat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: İl il anneler ve anne adayları
Forum Tanımlaması: (Kendi şehrinizdeki anneleri ve anne adaylarını bulun)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11547
Tarih: 28 Nis 2025 Saat 12:39

Konu: Yozgat
Mesajı Yazan: gökyüzükadarberrak
Konu: Yozgat
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 09:41
Arkadaşlar benim babam Yozgatlı
ben doğma büyüme Ankaralıyım
ama  Yozgatı çok severim
Yozgattan arkadaşlarımıda sayfamıza beklerim tanışalım kaynaşalım adetimizi töremizi paylaşalım ne dersiniz Wink

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 09:43

eşim yozgatılı bende 11 yıllık evliyim kabul eder misin? LOLLOLLOL nüfusta şefaatli kayınvalide sorgunlu Wink ben 1 kere gittim bir de sitede belma var yozgatlı onun dışında duygu var o da koca tarafından yozgatlı benim gibi Wink 

o zaman yozgatlı olarak sana birlikte arabaşı içmeyi teklif etsem Wink

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 09:58
canım benim hoşgeldin seve seve hadi içelim gııııSmile

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi
Vefa unutmamayı bilenler içindir

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:24
ben kendim aslen aydınlıyım Wink hemşo sayılırız sende izmirdeymişsin Wink görüşürüz inşallah yazın

liseyi ankadara okudum çiğiltepe ve oran sitesinde kaldık. aydınlıkevler inönü lisesinde okudum ortak noktamız çok gibi geliyor bana LOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:29
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

ben kendim aslen aydınlıyım Wink hemşo sayılırız sende izmirdeymişsin Wink görüşürüz inşallah yazın

liseyi ankadara okudum çiğiltepe ve oran sitesinde kaldık. aydınlıkevler inönü lisesinde okudum ortak noktamız çok gibi geliyor bana LOLLOL

Canım inşallah görüşür tanışırız
ben Ankarada doğdum keçiörende
sonra evimizin önünde kardeşim tırafik kazası geçirdi kardeşimi kaybettik
ordan aydınlıkevlere taşındık
sonra dayanamadık ordaki acıya
babam ankara devlet operasında çalışıyordu
İzmir devlet operasına tayin istedi buraya geldik
izmire taşınalı 25 sene oldu

babam da yozgat merkeze bağlı gökçekışla köyünden
ortak noktamız çoğalıyo gibi ne dersin

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:33
canım çok üzüldüm allah sabır versin ve hiçbir ana babaya yaşatmasın ne zordur tabi orda kardeşiniin gezdiği oynadığı yerlere bakarak yaşamaya çalışmak CryCry

benim babamda şu an asker emeklisi izmiri çok severim eşim arkadaşım çok diye istemedi istanbula geldik LOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:37
Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı
ben istanbulda yaşayamam diye düşünüyorum
bikaçsefer geldim istanbula yoruyo o kalabalık beni
izmir başka
ankaralı olduğum halde izmirden başka biryetde yaşayamam diye düşünüyorum

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:40
ben de izmiri çok seviyorum çok akrabam çevrem arkadaşım var. benim herif eve girmem diye tırstı kanumca istemedi izmiri Tongue yozgatlılar biraz kapalı ve kıskanç olur bilirsin Winkbiz iş için geldik istanbula ben de sevmiyorum ekmek parası anlayacağın çok kalabalık dediğin gibi adım atmam para, kazandığının değeri yok herşey pahalı şehiriçi mesafen 1,5 - 2 saat vs vs

sen anlatsana biraz kendini kaç yaşındasın neler yapıyorsun ?

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:52
canımadım Semra 15 yıllık evliyim
iki kızım var
MERVE 14
DOĞA   4
yaşında eşim izmir balçovalı
biz narlıderede oturuyoruz
ev hanımıyım bekarken babam izin vermedi evlendim eşim istemedi
bende evde üretiyorum
sipariş üzerine örgü örüyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 10:56
ben derya 11 yıllık evliyim 2 oğlum var 2,5 yaşında arda 10 yaşında alper
eşim yozgatlı ben aydınlıyım celal bayar üniversitesi işletme mezunuyum
özel sektmörde japon firmasında yönetici asistanı olarak çalışıyorum

seni tanığıma çok sevindim Wink
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim LOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 11:22
Deryacım bende seni tanıdığıma memnun oldum
aramıza yarışmacı arkadaşlar bekliyoruzzWink

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 12:19
selam arkadaşlaaar,kele bende yozgatlıyım gıııLOLLOLdoğma-büyüme ankaralıyım,annemler 65-66 yılında yozgattan ekmek parası peşine düşüp gelmiş yerleşmişler.benimde sizlerle ortak yönlerim var,mesela izmir ile tek bağlantımLOLeşim ege ün.mezunu,2 kere gittim izmire.bornova da kalmış okurken.bende 19 senelik evliyim,32 aylık,tuna isminde bir oğlum var,ailem yozgat ın çandır ilçesine bağlı iğdeli köyünden,yarışmacı arkadaşlara bende başarılar dilerim.yaw derya,senin herif yozgatlımıydı yaaa,hemqşo olduk yaniWinksemracım,ayrıca çok üzüldüm kardeşin için,başınız sağ olsun tatlım,Allah rahmet etsin,bende keçiörende oturuyorum,neresinde oturdunuz k.ören in?

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 13:29
kız şükranım üle diyom ben bu kızı neden bu kadar çok seviyommmmmmmmm LOLLOLLOL kele niye demedin gıııı bu zamana kadder LOLLOL LOL 

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 13:48

Semracım hoşgeldin canımSmileBenimde babam Yozgat  şefaatli den ama ben çok küçükkken gördüm birdahada gitmedim WinkAma  arabaşını bilirim LOLLOLLOLDerya bilir bildiğimi değilmi toprağımLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 15:46
birlikte arabaşı içmek nasip olsun toprağım LOLLOLLOL bana iyi malzeme çıkar LOLLOLLOL anladın sen oniiiWink mümkünse kocan da gelsin LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:32

birlikte arabaşı içmek nasip olsun toprağım LOLLOLLOL bana iyi malzeme çıkar LOLLOLLOL anladın sen oniiiWink mümkünse kocan da gelsin LOLLOLLOL
Canım ben  hernekadar haz etmesemde senin güzel  hatırın için kırmam seni arabaşı içerimLOLAma eşim  için aynı sözü veremem.LOLLOLLOLOnun deyimiyle bu ArıbaşıLOLLOLLOLLOL   ne garip bir çorba demiştiConfused

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:42
Biliyorum biliyorum ondan eşin de gelsin dedim zaten LOLLOLLOL aklıma geldikçe gülüyorum

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:45

Biliyorum biliyorum ondan eşin de gelsin dedim zaten LOLLOLLOL aklıma geldikçe gülüyorum
LOLLOLLOLValla komedi gibiydiLOL Adamcağız görmemişki garibine gittiLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:53
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

selam arkadaşlaaar,kele bende yozgatlıyım gıııLOLLOLdoğma-büyüme ankaralıyım,annemler 65-66 yılında yozgattan ekmek parası peşine düşüp gelmiş yerleşmişler.benimde sizlerle ortak yönlerim var,mesela izmir ile tek bağlantımLOLeşim ege ün.mezunu,2 kere gittim izmire.bornova da kalmış okurken.bende 19 senelik evliyim,32 aylık,tuna isminde bir oğlum var,ailem yozgat ın çandır ilçesine bağlı iğdeli köyünden,yarışmacı arkadaşlara bende başarılar dilerim.yaw derya,senin herif yozgatlımıydı yaaa,hemqşo olduk yaniWinksemracım,ayrıca çok üzüldüm kardeşin için,başınız sağ olsun tatlım,Allah rahmet etsin,bende keçiörende oturuyorum,neresinde oturdunuz k.ören in?

Reyhancım çok memnun oldum canım
sanatoryum atapark da oturduk canım
Yozgat yemyeşil ben çok seviyorum
babam ceviz toplamaya götürcek bu sene kısmetse
buluşalım yozgatta
arabaşın neyin içirdik ne gözel olurdu
yada çamlığa gideriz testi kebabı yerizWinkWink

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:56
Orjinalini yazan: senacım senacım Yazdı:

Semracım hoşgeldin canımSmileBenimde babam Yozgat  şefaatli den ama ben çok küçükkken gördüm birdahada gitmedim WinkAma  arabaşını bilirim LOLLOLLOLDerya bilir bildiğimi değilmi toprağımLOL

Hoşbuldum bacım
bende gökçekışla köyünden
git kızzz yozgatımız güzeldir
arabaşı çorbası çok güzel olur bol acılı olcak  ohhh

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:57
ohhhhhhhhhhh yemede yanında yat canım çekti beeeeeeeLOLLOL
annem hala der alışamadı bir türlü tavuğa yazık diye LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 17:02
Orjinalini yazan: gökyüzükadarberrak gökyüzükadarberrak Yazdı:

Hoşbuldum bacım
bende gökçekışla köyünden
git kızzz yozgatımız güzeldir
arabaşı çorbası çok güzel olur bol acılı olcak  ohhh
Gideyimde kimse yokki,Confusedkime gideyim.Bir tek orayla ilgili anım eşeğe binmiştik kardeşimle eşek atmıştı bizi yere ben çok ağlamıştımLOLBirde çoluk çocuk bizi bir  odada yatırmışlardı bende gecenin bir yarısı kalkıp ben burada yatmam yerde yatmam diye ağlamıştım yineLOLLOL
Arabaşının çorbasını severim bende ama mantı söz konusu olunca yanından bile geçemez arabaşıWink

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 17:04
ben köye gidince seni ararım gelirsin bacım

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 17:07
Deryacım gel bacım yaparım sana bol aclı bi çorba
ayıptır söylemesi mantımda pek gozel olur

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 17:42
Semracığım inşallah bacım Wink
Belmacığım akşam yemeğine yapmış haftasonu olsa kesin çağırırıdm zaten

yapma haftaya program kabul edeyim evimde seni ne dersin ?

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 22:22

kız şükranım üle diyom ben bu kızı neden bu kadar çok seviyommmmmmmmm LOLLOLLOL kele niye demedin gıııı bu zamana kadder LOLLOL LOL 
içini okuyacadım ellahamLOLLOLmerak edip sormadınki bacımWinkcanım benim,kalp kalbe karşıymış,bende seni seviyorum,kan çekti diycem,yozgatlı olan sen olmadığından uymuyacakLOLClown

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 22:23

belmacım,sendemi yozgatlıydın canım?iyi,iyi,topraklar çoğalıyorClown

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 22:25

Canım ben  hernekadar haz etmesemde senin güzel  hatırın için kırmam seni arabaşı içerimLOLAma eşim  için aynı sözü veremem.LOLLOLLOLOnun deyimiyle bu ArıbaşıLOLLOLLOLLOL   ne garip bir çorba demiştiConfused

LOLLOLLOLdemek arıbaşı he?ay çok hoşsunuz,ben eşime içiremidim,zaten bende hamurunu değil,çorbasını severimEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 22:29

buluşalım yozgatta

canım,bende sanatoryum cad.oturuyorum.k.ören lisesinin biraz altında,konservatuar evlerinin üst tarafında.hemen cadde kenarında evim,kim bilir,kaç kere gelip-geçtiniz bizim evin önünden,kadere bakSmiledünya ne küçük denirya,sizde bizden biraz yukarıda oturmuşsunuz.walla biz gidince direk köye gidiyoruz,yozgat a gitmek hiç kısmet olmadı,her sene gidiyormusunuz siz?biz düğün falan olduğunda gidiyoruz,çok kişi kalmadı çünkü.inş.kısmet olurda gider bi testi kebabı yeriz hepbirlikte canım.Clown

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2008 Saat 08:33

buluşalım yozgatta

canım,bende sanatoryum cad.oturuyorum.k.ören lisesinin biraz altında,konservatuar evlerinin üst tarafında.hemen cadde kenarında evim,kim bilir,kaç kere gelip-geçtiniz bizim evin önünden,kadere bakSmiledünya ne küçük denirya,sizde bizden biraz yukarıda oturmuşsunuz.walla biz gidince direk köye gidiyoruz,yozgat a gitmek hiç kısmet olmadı,her sene gidiyormusunuz siz?biz düğün falan olduğunda gidiyoruz,çok kişi kalmadı çünkü.inş.kısmet olurda gider bi testi kebabı yeriz hepbirlikte canım.Clown

Reyhancım hersene Ankaraya da geliyorum Yozgat olmazsa Ankara olur bacım
Ankarada görüşürüz
senide İzmire beklerim

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2008 Saat 12:30

buluşalım yozgatta

Reyhancım hersene Ankaraya da geliyorum Yozgat olmazsa Ankara olur bacım
Ankarada görüşürüz
senide İzmire beklerim

tamam canım,çok sevinirim gelirsen,inş.izmir e gidersemde mutlaka uğrarım bende sanaClown

Mesajı Yazan: cicimo
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2008 Saat 02:42
Wink selam herkese bende bır yozgat gelınıyım benıde aranıza kabul edermısınızBig%20smile
aslen  adanalı yım  esım yozgat sorgunlu ve 10 yıldır ıst dayım 2tane oglum var evhanımıyım Smile

-------------
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2008 Saat 13:29
Orjinalini yazan: cicimo cicimo Yazdı:

Wink selam herkese bende bır yozgat gelınıyım benıde aranıza kabul edermısınızBig%20smile
aslen  adanalı yım  esım yozgat sorgunlu ve 10 yıldır ıst dayım 2tane oglum var evhanımıyım Smile
Canım hoşgeldin aramıza
herzaman beklerizWink

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2008 Saat 22:26
Orjinalini yazan: cicimo cicimo Yazdı:

selam sibel,aramıza hoş geldinKizBebek

Mesajı Yazan: cicimo
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2008 Saat 23:59
Winkhoşb tsk ederım sızlere artık aranızdayımmmBig%20smile

-------------
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNN

Mesaj Tarihi: 05 Ara 2008 Saat 19:29
Kızlarrrr ben uğrayamadım sizlerde yoksunuz nerdesiniz huuuuuuuuuuu

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 01:06
canım,ben girdiğimde çok geç saatlerde giriyorum ve bir kaç topice bakıp,cvp yazmam gerekenlere yazıp çıkıyorum çoğunlukla maalesefConfusedişler yolundamı?iyimisiniz?Clown

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 14:22

canım,ben girdiğimde çok geç saatlerde giriyorum ve bir kaç topice bakıp,cvp yazmam gerekenlere yazıp çıkıyorum çoğunlukla maalesefConfusedişler yolundamı?iyimisiniz?Clown

sağol bacım iyim şükür ilaç kullanıyorum daha iyim şükürler olsun
bu ara yoğunum da yetiştirmem gereken siparişlerim var bende pek uğrayamıyorum
sen nasılsın iyimisin?

bu arada herkezin
KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2008 Saat 02:26

sen nasılsın iyimisin?

bu arada herkezin

çok şükür,ben iyiyim ama oğlum tekrar hastalandı,zaten bir öncekini tam geçirmemiştiConfusedsanada Allah şifalar versin canım.sparişlerindede kolaylık versin.
bende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar,sağlıklı,huzurlu güzel bayramlar geçirelim inş.KizBebek

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2008 Saat 12:48

sen nasılsın iyimisin?

bu arada herkezin

çok şükür,ben iyiyim ama oğlum tekrar hastalandı,zaten bir öncekini tam geçirmemiştiConfusedsanada Allah şifalar versin canım.sparişlerindede kolaylık versin.
bende hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar,sağlıklı,huzurlu güzel bayramlar geçirelim inş.KizBebek

ALLAH İYİLİK VERSİN CANIM
OĞLUŞUNADA GEÇMİŞ OLSUN
SAĞOL CANIM BENİM ÖPTÜM SENİ

-------------
Yaşam gülmeyi
Sevgi haketmeyi

Mesajı Yazan: meleklerim
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2009 Saat 22:11
selam

-------------
hayat kaynağım canım meleklerim iyiki varsınız

Mesajı Yazan: ayışıgı
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2009 Saat 14:41

merhaba yozgatın gülleri bende yozgatlıyım ElSalla

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 15:30
slm arkadaşlar bende yozgatta ikamet etmekteyim kabul görürmü?

Mesajı Yazan: İREM EFE
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2012 Saat 13:47
bende yozgatlıyım.nasılosınız arkadaslar.....

-------------
yasmin

Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2012 Saat 16:09
benim babam da yozgatlı. ben konyada ikamet ediyorum.ailem ise mersinde.

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2012 Saat 01:12
Kıs sütlü nuriş nerelerdeydin senBig smileLOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat