Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1. SINIFTA ARKADAŞI ŞİDDET GÖSTERİYOR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11383
Tarih: 01 Mar 2025 Saat 09:10

Konu: 1. SINIFTA ARKADAŞI ŞİDDET GÖSTERİYOR
Mesajı Yazan: koşkar
Konu: 1. SINIFTA ARKADAŞI ŞİDDET GÖSTERİYOR
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2008 Saat 09:37
benim oğlum 1 sınıfa basladı sınıfımızda bir cocuk var cok saldırgan hergün cocukara ya kalem batırıyo ansızın arkasından vuruyo tekmeliyo
aile bu durumu normal olarak görüyo
cocuk evlat ednilmiş sanırım
amaiale saklıyor bunu
rehber ögretmen psikologun görmesi gerek  ben elimden gelen destegi yaparım diyor amaaile cocogu tadviye götürmüyor
bu durumda benim oğlum hevesle okula giderken
gitmek istemiyo rüyasında bile muratcan yapma vurma
ben cok üzülüyorum bu durumu oğlum egtim alsın derken ruh saglıgındanda oluyor yardım lütfen ne yapabilirim oğlum içinConfused

-------------
http://orgucini.blogcu.com/

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 14:02
bu gerçekten önemli bir konu. çocukların bu dönemde aldıkları okul eğitiminden daha önemli olan sosyal gelişimlerine yapılacak katkılar. ve şiddet gösteren bir çocuk oğlunuzu okuldan soğutabilir. rehberlik öğretmenin uyarsı yeterli olmuyorsa veliler olarak okul idaresine başvurarark çocuklarınızın olumsuz etkilendiğini söyleyebilirsiniz. oğlunuzla hayatta farklı insanların olabileceğini, onlarla da baş etmek için çeşitli yöntemler bulunabieceğini anlatmaya çalışın. vurmadan kendini koruyabilmesi için birlikte yöntemler geliştirmeye çalışın. sonuç alamıyorsanız en azından sınıf değişikliği yapmayı deneyin

-------------
özlem

Mesajı Yazan: koşkar
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2008 Saat 16:05
 cok tesk ederim oğlumun ruh saglıgı gercekten cok etkilendi  pzt günü bütün veliler dilekkçe yazıp okul müdürlğüne verdik bu hafta bekleyeceğiz bir sonuç alamazsak milli eğitime dilekçe vermeyi düşünüyoruz
 ailesi hala cocogunun normal oldugnu ve kendi cocukalrımza bakamamızı söylüyorTongue

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat