Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

REFLÜ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11026
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 02:38

Konu: REFLÜ
Mesajı Yazan: ilal
Konu: REFLÜ
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2008 Saat 12:25
merhabalar...benim bebeğim henüz doğmadı .8 ayımızın sonlarına yaklaşıyoruz.ve reflü sıkıntımız başgöstermeye başladı.dün geceki ağır sıkıntılarımdan sonra,forumda danışabileceğim başka bir uzman olmayınca tavsiyelerinizi almak istedim. İnternetten biraz araştırdım.ilaç kullanımı ve yiyeceklere dikkat etmek gerektiği yazıyor.ilaç kullanma taraftarı değilim.tamam sıkıntım olsun ama şiddetlide olmasın. yiyeceklere baktığımda hemen hemen tüm yiyeceklerin reflüyü tetiklediğini gördüm..ne yapmalıyım,nelere dikkat etmeliym..ve şikayetlerim arttığında nasıl azaltabilirim.

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2008 Saat 12:35
Konulmuş bir "Reflü" teşhisiniz varsa, ilaç kullanabilirsiniz. 4. aydan sonra hiçbir ilaç bebekteki taslaklar üzerine etkili değildir.
Eğer bu "reflü" şikayetleriniz gebelikle başladı ise, teşhis şüpheli.

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2008 Saat 13:07
teşekkür ederim...daha önce hiç böyle şikayetlerim olmadı.son bir aydır bunları yaşıyorum.teşhis şüpheli dediniz.ben en iyisi bir hastaneye bir gideyim.

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2008 Saat 09:35
Padon....da..... teşhisi kim koydu?????

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat