Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

12 aylık oğlum var ve işe başladım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=11007
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 03:08

Konu: 12 aylık oğlum var ve işe başladım
Mesajı Yazan: oğuzkağan
Konu: 12 aylık oğlum var ve işe başladım
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2008 Saat 16:45
merhaba
benim oğlum 12 aylık.11 ay boyunca ben baktım.okullar açılınca işe başladım.şimdi oğluma bakıcı bakıyor.herşey çok güzel gidiyorken oğlum 20 gündür sadece benimle uyumak istiyor.ben yanından kalkınca hemen uyanıyor.gündüzleri bakıcıda çok rahat uyuyor.ama bende uyumuyor.birde yemek yemek istemiyor.bakıcıda biraz yiyor.bana gelince kesinlikle yediremiyorum.işden eve geldiğimde hiçbir iş yapmayıp oğlumla oyunlar oynayıp,onunla ilgileniyorum ayrılık psikolojisini yaşamasın diye.bütün işlerimi o uyuduktan sonraya bırakıyorum.ne yapacağımı şaşırdım.nasıl davranmam gerekiyor?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

-------------
[

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2008 Saat 14:25
11 aydır irlikte yaşadığı annesini aramsı ve onu kaybettiğini sanması çok doğal. duruma uyum sağlayacaktır. ona özel vakit ayırmakla çok doğru yapıyorsunuz. bir de kendinize sorun, siz ondan ayrıldığınız onu evde bıraktığınız için ne tür kaygılar yaşıyorsunuz? endişeleriniz kaygılarınız çocuğuınuza bedeb diliyle yansır ve onun da huzursuzluğunu arttırır. siz bu konuda rahatladıkça o da rahatlayacek ve duruma uyum sağlayacaktır

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat