Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

su içmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10912
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 00:07

Konu: su içmiyor
Mesajı Yazan: yasenhar
Konu: su içmiyor
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 12:26
iii günler doktor bey oğlum çok fazla su içmiyor içtiği zamanlarda sürekli boğazında kalıyor öksürüyor suyu zor yutuyor acaba neden bu kadar çok zorlanıyor zorlandığı için galiba su içmek istemiyor sonra kakasınıda günde bir kez bazen 2 günde bir yapıyor ve çok katı acaba yeteri kadar doymadığı için mi yoksa su fazla içmediği için mi?  ( bebeğim 11 ayına girdi) cevaplarınız için çok teşekkr edrm

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 13:59
Eğer sadece süt veya mama ile besleniyorsa, ayrıca su içmesine gerek kalmaz.İyi beslenen çocuklar su içmezler.Ancak, katı gıdalara başlandığında su içmeye başlayacak.

Mesajı Yazan: yasenhar
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 16:51
sadece mamayla beslenmiyor çorbadır yoğurttur bütün ek gıdalardan alıyor bende zaten bunları yediği halde neden su içmiyor onu sormak istmiştim katı gıdada alıyor
bir de dişleri hala çıkmadı sadece alttan 2 diş çıktı okadar acaba diğer dişleri neden çıkmadı yeteri kadar d vitamini calsiyum alamıyormu multitaps ve kan damlası kullanıyorum başka bir şey kullanmam gerekiyormu

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 18:38
Katı gıda dediğimiz, kuru köfte, pilav, börek gibi gıdalar.Çorba ve yoğurt sıvı gıdalara girer. Siz genede teklif edin, isterse içer, içmezse zaten bir problem yok demektir.
Hiç diş çıkarmamışta olabilirdi. Doğum gününde dişsiz olan bebek çok..Kan damlasını kullanmayın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat