Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

antibiotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10867
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 01:33

Konu: antibiotik
Mesajı Yazan: meral75
Konu: antibiotik
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 14:08
merhaba doktor bey,
oglum 1 yasina yeni girdi türkiyede tatilde ishal oldu sümüksü sekilde hemde burnu tikaliydi doktor kan alip oglumda test yapti 13.800 gibi bi sayi söylendi vücutta mikrop oldugunu gösterirmis bogazida kizarikmis ve antibiotik önerdi kakasida test yapalim dedi mide bagirsak infekt olabilir dendi benim sorum antibiotik kullanimi dogrumuydu? 8 gün kullandik biraktikdan sonra hala burnu tikali ama sümügü sari yesil gibi pazartesi 14 gün olcak antibiotik ise yaramadimi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 16:39
Tatile geldiniz, dokuz millet bebeği şapur, şupur öptü, haftasına sizin bebek hastalandı. Normal...Gripal enfeksiyonlar, antibiyotiklerle iyileşmez. Süresini tamamlar öyle geçer. İyileşmeye başlarken, burundaki akıntı koyulaşır, bally gibi olur, öyle iyileşir. İshal bakteriyel olduğu için antibiyotikle iyileşti, viral enfeksiyon iyileşmedi, kendiliğinden iyileşecek.Bol bol burnuna serum fizyolojik, 10'ar damla damlatın.

Mesajı Yazan: hacizade
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 20:57

Merhaba;

Dogal antibiyotik olarak bir tarif aldim.Bir bas sarimsak bir litre kaynamis dinlenmis suya atiliyor bicaksiz ayiklanip.temizlenip.Icine kabuklu bir limon 4 5 parcaya bolunup ekleniyor.Kavonoz folyoya sarilip isik almiycak sekilde karanlik bir dolap dibinde 4 gun bekliyor. 5.gunden sonra yemeklerden once bir kasik iciliyor. Gribal enfeksionlara karsi dogal antibiotikmis. Zarari olmiycagi kesin de yarari konusunda gorusunuzu almak istedim.Ayrica sizce bu kac ayliktan itibaren bebek ve cocuklara icirilebilir.

Tesekkurler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2008 Saat 10:31
Grip, virustur, bakteri değil. Bu seveple antibiyotikler ve benzerleri (ne demekse?) onu önlemez. Eğer öyle bir etkisi olsa idi şimdiye kadar ilaç yapıp satarlardı.
Bitkisel ve doğal laflarına kanmayın, Esrar, Kokain ve Afyon da mis gibi bitkisel ve doğaldır. Kullanırmısınız????

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat