Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10841
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 16:06

Konu: ateş
Mesajı Yazan: yusufum
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:36
kadir bey sizde olmasanız naparız.oğlum bu gece ateşlendi ne öksürük var ne bişiy sadece hafif bir burun akıntısı vardı.dr götürdüm boğazlarında kızarıklık olğduğunu sölededi antibiyotik verdi ama kullanmıcam.nasıl düşürebilirim ilaçsız ateşini ve boğazındaki o kızarıklığı nasıl geçirebiliriz şimdiden teşekürler.ve bundan 20 gün öncede aynıydı sürekli boğazları böyle neden olabilir.

-------------
:=

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:44

Bana kalırsa gripe benziyor, emin olmak için( kan sayımında)  Lökosit sayısı elimizde olursa kesin bir şey söylenebilir.Wbc düşük çıkarsa viral enfeksiyon demektit, antibiyotik gerekmez.

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 12:47
kan tahlili yaptırdık ama daha sonuç çıkmadı çıkar çıkmaz size hemen bildiririm değerlerini

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 19:04
hocam kan tahlili yapıldı wbc 15 değerlerin iyi olduğunu sölemiş dr eşim görüştü çünkü doktorla fakat boğazında sürekli kızarıklık olmasını genetik olarak değerlendiriyor sürekli aynı olduğu için.antibiyotik verdi kullanmalısınız demiş bu hastalığın aylık iğnesi varmış onu önerdi ne yapmalıyım ne yani bu boğazdaki kızarıklık antibiyotiksiz geçmezmi.hep kullanılıcakmı çok üzgünüm bu konuda aydınlatırmısınz beni.nasıl geçicek bu kızaruıklık

-------------

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2008 Saat 09:51
Sakın ha.... Boğazın normal renginden haberi yok, sakın antibiyotik, hele iğne kullanmayın. Boğaz genetik olarak kırmızı olmaz.Rahat olun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat