Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş sıkıntısı mı!!!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10785
Tarih: 30 Nis 2025 Saat 12:15

Konu: diş sıkıntısı mı!!!!
Mesajı Yazan: emre
Konu: diş sıkıntısı mı!!!!
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2008 Saat 18:01
hocam yine merhaba,
 Emre'nin alttan iki dişleri çok yavaş bi şekilde geliyor ama ikincisi yan yan geliyor bişey olurmu, yapılması gereken nedir.
birde ağzını bulduğu sert yerlere (duvar,beton, sehpa, kanepe kolu) çok aşırı vuruyor. NEDEN?? çok üzülüyorum eline havuç, salatalık, sulu oyuncak... damak-diş için veriyorum ama yinede çok yapıyor bunu..
eczacımız duygu hanım calgel verdi sürüyorum ama hemen yutuyor, bize bi çare lütfen..!!! Embarrassed

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2008 Saat 19:21
Çocuğun bir sıkıntısı yokki... Ağızını vurduğunda oturup ağlıyorsa o başka...Dişler çıkarken hiçbir sıkıntı vermez. Ben hiçbir hastamda bu jellerden kullanmadım..Daha dur, 10. ayda pislik devresi başlayacak. Evdeki bütün terlik ve ayakkabı altları yalanacak. Saksıdaki gübreler yenecek, tuvaletin içi elle cop-cop karıştırılacak, yakalayabilirse hamamböceği bile yiyecek. Bakalım o zaman ne yapacaksın. Bunların hepsi ayına uygun davranışlardır. Sizin vazifeniz, çavuş gibi arkasında dolanmaktır.

Mesajı Yazan: hayatnegarip
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2008 Saat 20:34

Kadır Bey benım kı 6 aylık korktum valla......

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2008 Saat 22:33
ayy yapmayın hocam katlanamam bunlara habire yıkarım artık Emre'yi kimseye kolay kolay öptürmüyorum zaten aman mikrop bulaşır vss diye.
ooyyy ooyy ağlamak istiyorum, haykırmak. zaten her daim arkasındayım,
aman düşmesin diye. yaa hiç kolay değil bir an önce büyüsün istiyorum.
 adam duvara bile tırmanıyor, suratını hiç aralıksız bağıra bağıra vuruyor.
dayanamıyorum, yapma diyorum engel oluyorum ama yine de yapıyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Eki 2008 Saat 22:43
birde hocam doktorumuz 6 ay tamamlanınca kendisine "ceviz yedirmek istiyorum" demiştim "hayır. çok erken ciğerlerine kaçabilir, çok sıkıntı yaşayabilir" demişti.  ehh şimdi büyüdü nerdeyse 1 yaş potansiyelinde . (s.ocağın doktoru demişti) bi yerde okumuştum (Nilüfer Kas-gazt.köşe yazısı) ceviz,süt,bal,büskivi,peynir karışımını versem olurmu?

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Eki 2008 Saat 10:40
Çocuk severse verebilirsiniz. Zorlamayın.
Çocuklara "temiz" bakın.... Sterilizasyon yapmayın...Biraz rahat olun, zira tabiat onların mikroplarla karşılasmasını istediği için çocuklar böyle davranırlar. Tabii bunun da bir ölçüsü var. Parkta kedi-köpek pisliği yemesinede müsade edilmez yani!!!

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2008 Saat 22:14
bende korktum valla. bizde 9. ayın içindeyiz terliklere ilgimiz büyük şuanda engel oluyorum genelde ama kaşla göz arası terlik ağza girmiş oluyor mutlaka. yalnız gübre ve hamam böceğini düşünemiyorum yaaaConfusedConfused

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 17 Eki 2008 Saat 10:53
Ben daha beter durumlarlada karşılaştım.Merak etmeyin, hiçbirşey olmuyor. Sadece "iğrenç" oluyorlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat