Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ifakat'ın ıspanaklı yumurtasi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Yumurta Yemekleri
Forum Tanımlaması: Yumurta Yemekleri
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12814
Tarih: 13 Oca 2025 Saat 08:12

Konu: ifakat'ın ıspanaklı yumurtasi
Mesajı Yazan: ifakat
Konu: ifakat'ın ıspanaklı yumurtasi
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:25
ıspanaklar güzelce yıkanıp doğranır (ben yarım kilo kullandım)sıcak suyun içinde haşlanır daha sonra iyice suyu süzülür.bir tavada yağ eritilir ıspanaklar içine atılıp iyice kavrulur sonra yumurta kırılır(3 tane kullandım)tuzunu ve kara biberini attım iyice pişirdim bazen sabah kahvaltısına da yapıyorum kızım çok seviyor hem yumurta hem sebze yemiş oluyorBig%20smile
afiyet olsunSmile

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:25
sagolasin tarif icin hani resim hani kapak hemso
paylasimin icin tesekkurler bir daha okuyom simdik acele yaziyom kizlari gecem dedim

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:28

ay çatlağım benim yawLOL

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:29

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:35
oh oh oh resim var desene ne bekletiyon beni oh oh tabagin icindekiler pek guzeller tabi kilo almazsin yersen böyle yesillik erirsin

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:36
bu sut kutusunda yenimi cikti ben simdik alman seyleri göre göre bunlar görmemislik gibi oluyor sutlerde yenilikmi var ne hediyemi veriyorlar o masanin ustundeki ev telefonumu arka kapagi yok pilimi bitti biri ile telefondami görustun

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:42

ayy çatlakkkkLOLLOLçatladım gülmekten emiLOL

süt kutusunun üstünde çocuklara özel olan sütü tanıtıyo gittim baktım geldimLOL
o tel değil kumandaLOLyamur bütün kumandaların arka kapaklarını kırdı bozdu bende pilleri almasın diye bantladımm  şimdi bandı söküyor bende gittiğim yere götürüyom pili azına sokar diyeLOLvarmı başka merakınLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 17:45
catlalk yok mas a ustu temiz gördum cocuk var gibi degil ama cekerken az kenarda birseyler birakin sormaya birsey bulamadim ya yazik kumanda ciplak kalmis kapat kiz soguk hasta olacak hic calismayacak kumanda daha süt dedin de bende alacakdim bak unuttumcocuk sutunden bak insan bunu biraz daha erken yazardi

-------------

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 18:00
Ellerine sağlık canım Clap bebişlerimiz için gerçekten çok besleyici bir yemek Smile

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 18:05
Ben çok seviyom yumurtalı ıspanakBig%20smilekıymalı falanda yaparım ben bunu,hatta bi keresinde haşlanmış tavuk vardı dittim içine,Ahmet tarifini nerden aldı dediLOLLOLatmasyon dedim bendeLOLLOL
Eline sağlık valla soba başında çayla ne ii giderBig%20smileClap

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 21:48
ellerine saglik canim... ataga gectin herhalde... tatlilarda da sen varsin, yumurta yemeklerinde de LOLLOL

dunde bugunde bundan vardi menumuzde Wink

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 22:06
he ataktayım bak teşekkürler
hepinizeeBig%20smileBig%20smile

-------------

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2009 Saat 23:15
Canım ellerine sağlık harika görünüyor.ClapBen bayılırım bunaLOL

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2009 Saat 00:43
Ellerine sağlık canım.Gerçekten çocuklar için yararlı bir yemek.Zeynep Sude'ye ıspanağı temel reis ve Safinazı örnek vererek sevdirdim.Haftada bir kerede olsa yapmaya çalışıyorum.

-------------

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2009 Saat 01:00
ellerine sağlık güzelim.. ıspanağa da yumurtaya da bayırlırım. ben ıspanağı soğanla kavurur sonra üzerine yumurta kırarım. ama kahvaltı olarak değil de öyle öğün olarak.. hem bu şekilde ıspanak yoğurtsuz da yenebiliyor.. içindeki demirden de birşey kaybetmemiş oluyor

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2009 Saat 02:11
canım,ellerine sağlık.evet,yumurtalı olduğu için tuna da seviyor,ama bende genellikle burcu gibi soğanla kavurup,hatta bazen çok az da ev yapımı salça katıyor,sorada üzerini düzeltip,bir kaç yumurta kırıyorum.eğer düdüklü tencereniz buhar pişirme sepetliyse,orda 2 dak.sebze ayarında haşlarsanız,vitamin kaybıda olmuyormuş,suyunu süzünce vitamini suyuyla gidiyoryaEmbarrassedama bu şekilde kahvaltıda hiç denememiştim,iyi fikir,çok teşekkürler canımClown

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2009 Saat 12:57
ellerine sağlık ifom Big%20smile

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: sporcuanne
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2009 Saat 13:21
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor....

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2009 Saat 16:33
sen yap yap kendin ye OuchLOLLOL

ellerine sağlık canım ClapClapClap

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 00:50
ellerıne saglık ıfakatcım cok guzel gözüküyoClapClapClapClap
bende benım yaptıgım tarıfı verıyım barıLOLLOL bende soganla kavururum sonra kac yumurta kıracaksam ıcıne oyuk acarım ıspanaklara, ortalarına kırarım yumrtaları hıc karıstırmadan yumurtaları pısırırımWinkama ben kahvaltı degıl yemek olarak yapıyorum bunuWink boylr karıstırarak hıc yapmamıstım deneyeyım elcıne begenıcekmı cadıConfusedtekrar tesekkurler tarıf ıcınBig%20smile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat