Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oyuncak bebeklerinizin adı:)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Oyunlar & Oyuncaklar
Forum Tanımlaması: Oyunlar & Oyuncaklar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27040
Tarih: 08 Haz 2025 Saat 10:45

Konu: Oyuncak bebeklerinizin adı:)
Mesajı Yazan: nurdan
Konu: Oyuncak bebeklerinizin adı:)
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 19:57

Ne zamandır aklımdaLOLkuzucuklarınızın ya da sizlerin oyuncak bebeklerine koyduğu isimler nelerLOL

nerden çıktı şimdi derseniz benim kızında bebekleri varda onlara  isim koymak istiyorumBig smile

farklı söyleyiş şekilleri varsa onlarıda yazalımBig smile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 20:14
ayşegül
ayşe
çiçek
moli
elifnaz
fatoş
burcu
uzun
çıplak
sema
canlı bebek
öykü

bu isimlerin hepsini kızım kendi koydu ..

uzun en yaramazlarıdır ona hep ceza verir nedense .çiçek yeni gözdesi LOLcanlı bebek eve biri gelince hemen saklanmasını isterki zarar görmesin LOLhiç bir zaman isimlerini karıştırmaz .bebekler  sırayla dışarıya bebek arabasında gezmeye çıkarılır LOL
birde çözmedim ama hiç bir bebeğini kıyafetiyle bırakmaz .. eve gelir gelmez hemen elbiseleri çıkarılp bir köşeye atılır .. Confused

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 20:33
LOLbizim bir yasindandir bir ayicikmi desem kopekmi desem cözemedim ama 1 yasind aiken aldik ona LOLsimdik leptopdayim yoksa resmi eklerdim onunla yatar onunla kalkarrLOLadi bidi
bidi asagiya bidi yukari digelerinin adi pek fazla yok LOLpink prenses diyede yedekde olan bebekleri varBig smilezehram gibi beyaz esyaci dukkanimiz mi var sankiLOL

-------------

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 20:36
nurdancım valla iyi fikir bende kız yok dolayısıyla bebekte yok olursa bana da fikir olur bunlarLOLLOL

zehra valla tuğşatın da bir kaç tane bebeği var öyle aldık oynamıyo ama hep kıyafetleri çıkıyo ben giydiriyorum tuğşat çıkarıyo bende niye böyle diyorum bak senin kızda öyleymiş Confused neden böyle yapıyorlar acaba yaConfused

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 20:47
yasemincim beyaz eşya biyilğinden değil kız bu bebekler LOLçoğu hediye
mesela fatoş bebeği ve moli fatoş teyzesinin hediyesi . diğerleri doğum günlerinden falan bir iki tanesini biz almışızdır . en son çiçek bebeğide amcasına aldırdı ..LOL

ayşegül bende anlam veremedim neden böyle yaptığını . bende senin gibi ben giydiriyorum o çıkartıyor . kıyafeti çıkmayan bebeklerinden mutlaka bişeyini çıkarıyo . en kötü şapkası sabitse çekip çıkartıyo .. sence bi anlamaı varmıdır bu durumun .. pedogoğa sormak gerekimri acaba Confused
nurdan konu dağıldı çok pardon yaaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedistersen sileriz hemen LOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 21:28
bizde hepsinin adi bebek :)))
bi tanesi favorisi
onla yatar kalkar, kre$e onunla gider herbi$eyi o yani

bi ara illa çikar diodu uzerini ama $imdilerde unuttu
Big smile

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 21:35
ben küçükken bir firma... barbie yeni bebek çıkarıyor adını siz koyun diye yarışma açmıştı.........hemen bende kağıdı kalemi alıp zeynep ismini yazıp göndermiştim..........sonra barbie bana fotoğrafını göndermişti.......sanırım bir kaç yıl fotoğrafla uyumuştum.....şimdi bu anımı hatırlattın bana teşekkür ederim..........

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 22:20
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

LOLbizim bir yasindandir bir ayicikmi desem kopekmi desem cözemedim ama 1 yasind aiken aldik ona LOLsimdik leptopdayim yoksa resmi eklerdim onunla yatar onunla kalkarrLOLadi bidi
bidi asagiya bidi yukari digelerinin adi pek fazla yok LOLpink prenses diyede yedekde olan bebekleri varBig smilezehram gibi beyaz esyaci dukkanimiz mi var sankiLOL
tuttum bu bidiyiLOLLOL

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 22:25
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

yasemincim beyaz eşya biyilğinden değil kız bu bebekler LOLçoğu hediye
mesela fatoş bebeği ve moli fatoş teyzesinin hediyesi . diğerleri doğum günlerinden falan bir iki tanesini biz almışızdır . en son çiçek bebeğide amcasına aldırdı ..LOL

ayşegül bende anlam veremedim neden böyle yaptığını . bende senin gibi ben giydiriyorum o çıkartıyor . kıyafeti çıkmayan bebeklerinden mutlaka bişeyini çıkarıyo . en kötü şapkası sabitse çekip çıkartıyo .. sence bi anlamaı varmıdır bu durumun .. pedogoğa sormak gerekimri acaba Confused
nurdan konu dağıldı çok pardon yaaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedistersen sileriz hemen LOL

konuyu dağıtmış gibi olduk nurdan kusura bakma canım zehra valla bacım benimde aklımdan geçiyo bir uzmana sormak normal değil gibi geldi bana da Confused

benimde eskiden beri bir bebeğim var adı zarife nerden oldu hatırlamıyorum ama koymuştum adını işte hala duruyor bende saklıyorum benim için çok değerli babmın hediyesi Approve

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 22:26
bizim kız oyuncaklarla bebekle falan pek ilgilenmiyor zaten de geçen tatilde çocuklar bizim kızın bebekleriyle oynadılar,baktım hepside bebeklerin kıyafetlerini çıkarma derdindeLOLLOLçıplak seviyolar bunlarLOLLOLben şimdi bunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum...
4-5 yaş dönemi çocukların vücutlarını tanıma, cinsiyetleri ayırt etmeye başdıkları dönem ya, bu yüzden bebekte kendilerinden farklı ne var ne yok ona bakıyolar bence LOLLOL

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 22:29
kızlar böylesi daha güzel laflaya laflaya

Mesajı Yazan: yunahu
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 22:53
benim babannemde bi neslihanım vardı hala var gerçi aldım onu kızıma sakladım
neslihanı çok severdim öyle çok severdimki benden sonra olacak kız kardeşime neslihan adını koymuştum ama yaşamadıCry

bide tuğçem vardı

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:21
Orjinalini yazan: nurdan nurdan Yazdı:

bizim kız oyuncaklarla bebekle falan pek ilgilenmiyor zaten de geçen tatilde çocuklar bizim kızın bebekleriyle oynadılar,baktım hepside bebeklerin kıyafetlerini çıkarma derdindeLOLLOLçıplak seviyolar bunlarLOLLOLben şimdi bunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum...
4-5 yaş dönemi çocukların vücutlarını tanıma, cinsiyetleri ayırt etmeye başdıkları dönem ya, bu yüzden bebekte kendilerinden farklı ne var ne yok ona bakıyolar bence LOLLOL

olabilir bacım aslında aklıma geldi ama benim tuğşat daha 3 ün üçünde daha sonra yok ya dedimConfusedama bide şu var canım sadece soyup borakıyor bakmıyo soyduğu gibi atıyo tövbe tövbeeeeeeLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:26
benimki daha 2 ya$inda ama çiakr diye dretiodu valla
$apka yi kendi sevmez bebginki nide çiakrip atti
dikmi$tim onuda sökmü$ Tongue

-------------
">

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:26
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

olabilir bacım aslında aklıma geldi ama benim tuğşat daha 3 ün üçünde daha sonra yok ya dedimConfusedama bide şu var canım sadece soyup borakıyor bakmıyo soyduğu gibi atıyo tövbe tövbeeeeeeLOLLOL
LOLLOLkız bakıyodur o bakma senLOLLOLhem bazı şeyler daha erken başlayabiliyor canım bizim kızda 1  yaşını yeni geçti ama bazı davranışları iki yaşındaki çocuk davranışı...

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:29
bakinca noluyoki kizlar ?
bizim bebgin içide penye var dikmi$ler istesede çikmaz:)
fzla bebegi yok ama , oyuncakalrimiz hep gurultu yapan cinsden

4 tane galiba , birinin yuzune bakio sadece

-------------
">

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:32
Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

benim kızında şapkaya alejisi varLOLne bize taktırıyor ne de kendineLOL

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:33
ya tabi her davranışta bi sebebe bağlı değildir muhakkak, bebeğin üstünü çıkarmasınında başka sebepleri vardır mutlakaWink

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:51

Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

LOLLOLkız bakıyodur o bakma senLOLLOLhem bazı şeyler daha erken başlayabiliyor canım bizim kızda 1  yaşını yeni geçti ama bazı davranışları iki yaşındaki çocuk davranışı...

dur o zaman bebeği giydireyim yarın bakalım ne yapacak takip edicem bakarsa gelişme var LOLLOLLOLya aslında benimkide yaşından önce yapıyor bir çok hareketi lafları olsun davranışları olsun ne bilim Allahım nazardan korusun bu yüzden çok nazar değiyo korkuyorum da yapma oğlum kimsenin yanında diyorum tamam annecim diyo ama yine yapıyoConfused

-------------

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2010 Saat 23:52

Orjinalini yazan: MaRaL MaRaL Yazdı:

benim kızında şapkaya alejisi varLOLne bize taktırıyor ne de kendineLOL

şükür bende şapka alerjisi yok takıyoruz hatta bazen okadar abartıyor ki anne şapkamı ver diyor güzel havalarda bileTongueLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 08:33
benim bebeğiminde adı elif ti. şimdide kızım adı elifLOLLOLLOL

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 08:47

ecrinin kız olmasıyla ve doğum günlerinde hediye gelmesi dolasıyısyla fazlaca bebeği oldu

ben artık isim koyma olayından bıktığım için getiren kişinin adını veriyorum bebeğe
şule semiha şirin ayşe vs.. gibi
yalnız en güzel bebeğimizi eniştesi getirdi olay burda koptu bebeğin adı fikretLOLLOLLOL
eniştem duydukça kahroluyo
ama bu sistemi bizde hediye eden arkadaşlarda çok sevdiler. kızım onları hep hatırlıyoLOLLOLLOL
anne bi tanede sen bebek al adını bilge koyalım diyoLOLLOLLOL

-------------
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız

Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 09:21
benim kızımın oyuncaklarla pek alakası yok
ilk bebeğinin adı mine
2. pembe :))
pembe pembelikten çıkmış ama eltimin kızı halletmiş

-------------
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 09:31
bizimkiler pembe,ayşe,fatma

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 14:39
Orjinalini yazan: _bilge_ _bilge_ Yazdı:

ecrinin kız olmasıyla ve doğum günlerinde hediye gelmesi dolasıyısyla fazlaca bebeği oldu

ben artık isim koyma olayından bıktığım için getiren kişinin adını veriyorum bebeğe
şule semiha şirin ayşe vs.. gibi
yalnız en güzel bebeğimizi eniştesi getirdi olay burda koptu bebeğin adı fikretLOLLOLLOL
eniştem duydukça kahroluyo
ama bu sistemi bizde hediye eden arkadaşlarda çok sevdiler. kızım onları hep hatırlıyoLOLLOLLOL
anne bi tanede sen bebek al adını bilge koyalım diyoLOLLOLLOL
LOLLOLfikret çok hoşmuşLOLLOLsizin sistemi tuttum ama bizim kıza dahaLOL oyuncak getiren hiç olmadı hep biz alıyoruz biraz daha büyünca alan olur inşallahEmbarrassed

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 15:08
walla bizde de ela-tarçın-kezban-turna hatırldığım bebeklerimizin isimleri Big smileBig smile

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 21:15
Benim bi tane bebeğim vardı küçükken, adı Gamzeydi. onunla yatar onunla kalkardım. ben büyüyünce onu ablamın kızına verdim, o da epey oynadı LOL o da büyüdükten sonra, Şevval doğunca bize verdi LOL Şevval küçükken bebeğin adının Gamze olduğunu söyledim ama o "Onga" dedi LOL vee bizi gamze değişti, Onga oldu LOL
Kendi bebeklerinden favorisinin adı zeynep,
Babasının japonyadan getirdiği bebeğin adı Makiko LOL
İnci'miz var
İsim bulamadığım için uydurduğum Hayriye var LOL
Zeynep bi daha var.
Şarkı söyleyen bebek var. Yani adı böyle LOL
Doktor var LOL
İsimsiz olanlar da çok tabi...
Ama bize kimse almadı (hediye olarak) LOL babamızın bebek dükkanı var gibi, habire eve bebek taşır Tongue LOL LOL
Şevvalin kırma dökme, sökme, parçalama huyu yoktur. Geldiği günkü gibi durur bebekler ama gelen arkadaşları hallediyorlar malesef Confused

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2010 Saat 22:01
bizimkininde yatıp kalktığı kedisi kırpık gel kırpık git kırpık tek gözdesi
nedendir bilmiyorum ama bebekleri hiç sevmiyorConfusedvarsa yoksa peluşları

kırpık
maynus
köpiş
ela

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2010 Saat 14:22
Bizim de Fatoş bebeğimiz var, kızımın uyku arkadaşı adını kendisi koydu LOL 
Pıtırcık
Ayşegül
Duru, benim aklıma gelenler şimdilik bunlar Smile

-------------

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2010 Saat 14:37
Ege
Melek
Maviş

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:13

bu cicekLOLalmanca mama yani anne diyorrrrrrrLOLLOLLOLLOLguluyor vs,,,LOLLOLLOLLOLadi cicek  bidiyi cekemiyom izin vermiyor durun onuda cekcemLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:24
iste bidiiiiii biz bidiyi bir yasinda iken aldik su an 4 yasindaaaaaaaaaaLOLve hic ayrilmazlar yatarken cise giderken hava alanlarinda ucakalrda hep bizlerledirrrrLOLLOLLOLLOLyastik olarak kullanirrrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLLOLvssssssssLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:27
LOLLOLhihihihihihiLOLLOLbidininizde pek datlıymışLOLLOLbu arada pc nin ve kazandibinin havasınıda attın hadiLOLLOL

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:29
LOLbidi ustelik bizimle yatar uzeri örtulur benden cok dusunur LOLLOLLOLLOLLOLkiz bugun ne yapsam menusune bakLOLLOLLOLLOLoraya ekledim onlari bendeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLbidi dusuyor devamli dur önune sunu koyam dedim durduLOLLOLLOLLOLpc ekranini göstermemisim tuh fazlaLOL buyuk ekran yeni aldikLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLhavayi seviyom benLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:40
LOLLOLhava gazı=yasmişLOLhavanı aldım kabul ettim pc in pek havalıymış oldumuLOLLOLhemde kocaman bi ekranı varmışLOLLOLmutlu oldun görüyomLOL

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:45
LOLbutun dislerim ortadaaaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2010 Saat 20:52
LOLLOLLOLLOLLOL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat