Lutfen, ayni soruyu farkli yerlerden sormayin... "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun.... ZIRA, ilk 2 safhayi gecmissiniz... Gayaben ile oksurugu kestigi icin, "Sahte" bir iyilik halini takiben, viruslerin akcigerlere inmesi ile daha beter bir tablo ile karsilastiniz. Sonradan verdigi Sudafed ile, akintiyi da koyulastirip, Zaturre olusturacak!! Siz hic, bu assagilik doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuzmu??? Eskiden Astim deyip verdikleri ilaclarin aynisini simdi; 'viral' deyip gene veriyorlar. Yazilarimi iyi okuyun.. Bilhassa Forum kisminda sorulan sualleri bugunden baslayip, geriye dogru okuyun...
Yoksa, bu sahtekarlarin elinde cocugunuz ve siz cok cekersiniz. Cocuklari kasten verdikleri ilaclarla daha beter hale getiriyorlar.. Ates, oksuruk, kusma, ishal ; hepsi vucudun savunma mekanizmalaridir.. Sirf ailelerin gozunu boyamak icin verilen ates dusurucu, oksuruk kesici, kusma ve ishal kesici ilaclarin tamami hastayi daha beter yapar..
Okuyun, baska hicbir careniz yok.
-- Önceki Mesaj -- Gönderen : miraybalkir Gönderen : 25 Ara 2017 Saat 14:04
Merhaba Kadir bey, oğlum şubatta 3 yasını doldurucak. öncelikle bebekliğinden beri ileri derecede reflü teşhisi kondu. şu anda gaviscon ve lansor kullanıyoruz. yaklaşık 3 hafta önce öksürük nedeni ile özel doktorumuza gittik ve bu doktor izmirin en pahalı doktorlarından biri. viral deyip gayaben şurup verdi öksürük geçti sonra geçen pazar burun akıntısı ve tıkanıklığı akabinde öksürük boğuk şekilde başladı. bu seferde sudafed ve otrivine damla verdi ve yeşil yoğun geniz akıntısı olduğunu söyledi. bugun geçmesse görüşelim ant.e başlarız dedi. ve oğlum ara ara hala öksürüyor boğuk bir şekilde. ekim ayındada zatürre başlangıcı geçirmişti. kadir bey yazılarınızı yeni yeni okumaya başladım ve çok endişelendim. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. keşke sizin gibi doktorlar burdada olsa dedim inannın kendikendime. teşekkür ederim.
|