Zaditen damla
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44240
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 13:36
Konu: Zaditen damla
Mesajı Yazan: alevbadepolat
Konu: Zaditen damla
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2014 Saat 13:38
Merhaba Hocam
Kuzım 9 aylık yoğun olarak anne sütü alıyo 8kg. Ayın 20 günü nezle ve grip oluyo sizin tekniklerle coldmix fiz serum yetmedi 3 gün iladin vs vs yani ilaçsız halletmeye çalışıyoruz ama sürekli hasta ve çok ağlıyo bunları yapıp 2 saat süren ağlama olunca acaba başka bişeymi var kulakmı vs derken doktora gidiyoruz.en son doktorda dediki alerjik olabilir 20 gün zaditen damla kullan bakalım dedin hem diş geliyomuş rahatlatırmış hemde alerjik nezle ise iyi gelecek önemli kullan dedi ?bu güne kadar hiç ilaç vermedim sayenizde bu damla ile ilgili görüşünüzüde alabilirmiyim?
Teşekkürler
------------- Alev Atak
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2014 Saat 15:29
Boyle bir uygulama, Turkiye haricinde, dunyanin hicbir yerinde yoktur. Bu doktorlara gore, her hastalik: Allerjiktir. SAKIN, bu palavralara inanmayin, cocugunuz Grip geciriyor ve bu ilaclar, Gripli hastalarda, akintiyi koyulastirdigindan;3-5 gun sonra, hiriltilari baslar.Bu ve benzeri Allerji ilaclari, kasten boyle bir tablo olusturmak icin veriliyor. Bir baslarsaniz,bir daha doktorlardan cikamazsiniz. Eski maillere bakin, benzerlerini gorursunuz.
|
Mesajı Yazan: alevbadepolat
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2014 Saat 19:01
Hocam,
Gerçekten anlayamıyorum bu doktor benim eşimin çok yakın arkadaşı yani kasten verdiğini hiç sanmıyorum sizce neden böyle cahil kalıyolar neden insan hayatıyla oynuyolat size çok güveniyorum ve gerçekten siz neye bağlıyosunuz bu durumu?
Saygılar
------------- Alev Atak
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2014 Saat 11:01
Suru icgudusu.. Resmen "Koyun" gibiler..Herkez veriyor diye bunlarda veriyor..
1- Bilen sahtekar;Turk "cay kasigi" ile veriyor(1ml) degil zararli olmak, etki bile gostermez.
2- Bilmeyen sahtekar; Ingiliz cay kasigi(olcek) ile veriyor(5ml), iste o zaman cocuk ayvayi yiyor..
Bu memlekette, Aspirin ilede cocuk oldurduler, Parasetamol ilede..Ilac dozlarini bilmezlerki!!
Sizden evvelki mailde, 7.5kg cocuga; Amok..in ES 600 veren doktoru okuyun.
|
|