Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geniz Eti, Geniz Akıntısı ve Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=68312
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 13:31

Konu: Geniz Eti, Geniz Akıntısı ve Öksürük
Mesajı Yazan: PınarBalcı
Konu: Geniz Eti, Geniz Akıntısı ve Öksürük
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2020 Saat 23:30
Kadir hocam merhaba, oğlum 17,5 aylık boyu 80cm ve 9,900kg. 3 aydır süren hırıltılı uyuma ve biraz horlması var. Bunların yanına geniz,burun akıntısı eklenince önce sinuzit tedavisi(antibiyotik ve nazoster sprey ve zyrtec surup) yapıldı ama ne hırıltı geçti ne akıntı..Durum böyle olunca Alerji doktoruna yönlendirildik,geniz eti büyümüş dedi filmine bakıp. o da zespira, nazoster, zyrtec, zinco ve sterimar sprey verdi. 1.5 haftadır bu doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz çocuk yoruldu spreylerden akıntıdan ve öksürükten. Başka ne yapabiliceğimi bilmiyorum bana yol gösterir misiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2020 Saat 03:15
Nazoster sprey: KORTIZON... Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Onlara gore her oksuruk; Allerji
 veya Astim dir. Zaten Covid-19 lardaki olumlerin en buyuk sebebi bu tip kortizonlu spreylerdir. 
SAKIN: "Geniz eti buyuk" palavralarina kanmayin. 
Verilen BUTUN ilaclari kesin. Grip geciriyor.
Sadece; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda 3 gun kullanip, sonucu bana yazin. 

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2020 Saat 04:19
Tamam hocam teşekkür ederim, mutlaka yazacağım. 

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2020 Saat 12:26
Kadir hocam, oğlumun geniz eti için çekilen filmini size ulaştırmak istiyorum, mail olarak gönderebilir miyim?

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2020 Saat 18:40
Gerek yok!!  Geniz eti, bir Lenf bezi olup, bu yaslarda buyur ve sonra antikorlar yeterince cogaldiginda 
kendiliginden kuculur.
KBB palavralarina kanmayin. 

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2020 Saat 19:02
Tamam hocam ben damlayı kullanıp size durumu bildireceğim

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2020 Saat 09:51
Kadir hocam merhaba, iliadin damlanın bugun 3.günü(son damlayı damlattım). Hala arada burnundan arada ağzından nefes alıyor, burun akıntısı(yeşil akıyor)biraz azaldı. 
İlaçları bıraktığımız ilk günün gecesi uyurken kafa bölgesi çok terledi hastalıktan sanırım. Son 2 gündür akşam koşup oynarken aşırı terlemesi oluyor.
Uyurken hırıltı ve horlaması biraz azaldı. Düzenli olarak 1-2 saatte bir mutlaka sterimar baby sprey sıkıyorum burnuna. 

Tavsiyeleriniz benim için çok önemli, simdiden tesekkur ederim

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2020 Saat 18:17
Serum Fiz. ile (10'ar damla) devam edin. Gerekirse, gene Iliadin kullanin. 

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2020 Saat 20:06
Tesekkur ederim hocam. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat