Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BABA BANA BİR SAATİNİ AYIRIRMISIN?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ve babalar
Forum Tanımlaması: (Babalar hakkındaki yazılarımız ya da babaların yazdıkları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3714
Tarih: 12 Tem 2025 Saat 12:00

Konu: BABA BANA BİR SAATİNİ AYIRIRMISIN?
Mesajı Yazan: sengul
Konu: BABA BANA BİR SAATİNİ AYIRIRMISIN?
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 11:49

Cry        BIR SAAT

Adam yorgun argın eve döndüğünde 5 yaşındaki oğlunu kapının önünde beklerken bulmuş. 
        Çocuk babasına:
        "Baba 1 saatte ne kadar para kazanıyorsun?" diye sormuş. Zaten yorgun gelen adam "bu seni ilgilendirmez" diye cevaplamış.

Bunun üzerine çocuk:
        "Babacığım lütfen bilmek istiyorum" diye cevap vermiş. Adam,
        "İlla ki bilmek istiyorsan 20 dolar kazanıyorum" diye cevap vermiş.      Bunun üzerine çocuk,
        "Peki bana 10 dolar borç verir misin?" diye sormuş. Adam iyice sinirlenip:

"Benim, senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok hadi derhal odana git ve kapını kapat" demiş. Çocuk sessizce odasını çıkıp kapısını kapatmış adam sinirli sinirli bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder diye düşünmüş aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinleşmiş ve çocuğa parayı neden istediğini bile sormadığını düşünmüş belki de gerçekten lazımdı. Yukarı çocuğun odasına çıkmış ve kapıyı açmış. Yatağında olan çocuğa:

"Uyuyor musun?"  diye sormuş. Çocuk,
        "Hayır"  demiş.
        "Al bakalım istediğin 10 doları sana az önce sert davrandığım için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim"  demiş. Çocuk sevinçle haykırmış:

"Teşekkür ederim babacığım"
        Yastığının altından diğer buruşuk paraları çıkarmış adamın suratına bakmış ve yavaşça paraları saymış bunu gören adam iyice sinirlenerek:
        "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?" demiş. Çocuk,
        "Ama yeterince yoktu"  demiş ve paraları babasına uzatarak:
        "İşte 20 dolar, 1 SAATİNİ BANA AYIRIR MISIN?" demiş...

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 17:33
Çok güzelllllCryCryThumbs%20Up

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2007 Saat 18:19
Ders alınacak bir öykü,teşekkürler...Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 09:45
hakketten çok anlamlı ve üzücü Cry ellerine sağlık

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 12:39
Cicekcanım ,canım diken  diken oldu  gerçekten çok acı .Cicek

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: SAFRANECEMASKIM
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2008 Saat 21:46
ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel ve hüzünlü
keşke babam olsada oda bana bir saatini ayırabilse

Mesaj Tarihi: 21 Oca 2008 Saat 23:28
Orjinalini yazan: SAFRANECEMASKIM SAFRANECEMASKIM Yazdı:

ağlamamak için zor tuttum kendimi çok güzel ve hüzünlü
keşke babam olsada oda bana bir saatini ayırabilse
canım benide duygulandırdın.Cry

-------------

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2008 Saat 10:58
CryCryCry

Mesajı Yazan: meral75
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2008 Saat 01:46
Unhappyoyyy canim benim kiyamamCry

Mesajı Yazan: rabia narin
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 21:29

sanırım yakında benim oğlumda babasından oyun oynamak için randevu filan isteyecekUnhappyUnhappy

-------------

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2008 Saat 17:26
CryCry

Mesajı Yazan: balamut
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 10:15
bu yazıyı mutlaka eşimin okumasını sağlayacağım

-------------
http://www.dumex.com.my" rel="no follow">

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 10:55
Orjinalini yazan: balamut balamut Yazdı:

bu yazıyı mutlaka eşimin okumasını sağlayacağım
ben kendim okudum eşime.ClownClownClown

-------------

Mesajı Yazan: jjoselyn
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 21:18

Ne kadar da gercek!! Yarama tuz oldu bu. Maalesef bazi babalar annelerin yerini ASLA tutamiyor. Benim esim Ingiliz ve Turkce bilmiyor. Bu yaziyi ingilizceye cevirip esimede okudum. Umarim mesaji almistir!! Eger Paul; cocuklarina gunde bir saat ayirsin bende sampanya patlaticam ahdim var!!! 

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 22:54
Orjinalini yazan: jjoselyn jjoselyn Yazdı:

Ne kadar da gercek!! Yarama tuz oldu bu. Maalesef bazi babalar annelerin yerini ASLA tutamiyor. Benim esim Ingiliz ve Turkce bilmiyor. Bu yaziyi ingilizceye cevirip esimede okudum. Umarim mesaji almistir!! Eger Paul; cocuklarina gunde bir saat ayirsin bende sampanya patlaticam ahdim var!!! 

Duygucuğum  çok sevindim yazıyı   okuduğuna.Umarım babalarda çocuklarına anneleri kadar zaman ayırırlar.
LOLşampanya patlatırsan haberimiz olsunLOLLOLLOL
Clownsevgiler.

-------------

Mesajı Yazan: jjoselyn
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2008 Saat 20:02
Orjinalini yazan: jjoselyn

Duygucuğum  çok sevindim yazıyı   okuduğuna.Umarım babalarda çocuklarına anneleri kadar zaman ayırırlar.
Clownsevgiler.

Aaa Askolsun; sen gel ben sampanyayi gene patlatirim. Neden ariyorum zaten.LOLLOL

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2008 Saat 15:50
Orjinalini yazan: jjoselyn jjoselyn Yazdı:

Orjinalini yazan: jjoselyn

Clownsevgiler.

Aaa Askolsun; sen gel ben sampanyayi gene patlatirim. Neden ariyorum zaten.LOLLOL
teşekür ederim  Duygu.  Şampanya patlatmış kadar oldumLOLLOLApprove

-------------

Mesajı Yazan: özlem
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2009 Saat 03:20
Adam yorgun argın eve döndüğünde beş yaşındaki oğlunu kapının önünde kendisini beklerken buldu. Çocuk babasına, saatte ne kadar para kazandığını sordu. Zaten yorgun gelen adam, oğluna "Bu senin işin değil" diyerek karşılık verdi. Çocuk dayattı: "Babacığım lütfen bilmek istiyorum" dedi. Adam, "Bu kadar çok bilmek istiyorsan söyleyeyim" dedi, "saatte 20 dolar kazanıyorum." Bunun üzerine çocuk, babasından bir istekte bulundu: "Peki Babacığım, bana 10 dolar borç verir misin?" dedi. Adam, daha çok sinirlendi: "Benim senin saçma oyuncaklarına ya da benzeri şeylerine ayıracak param yok" dedi. "Hadi derhal odana git ve kapını kapat." Çocuk sessizce odasına çıkıp, kapısını kapattıktan sonra, adam sinirli sinirli düşünmeye başladı: "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?" dedi kendi kedine. Aradan bir saat geçmiş, adam biraz daha sakinleşmişti. Çocuğuna, parayı neden istediğini bile sormadığı geldi aklına. Yukarıya, çocuğun odasına çıktı ve yatağında uzanan Çocuğuna, uyuyup uyumadığı sordu. "Hayır uyumuyorum" diye yanıtladı çocuk. Adam, çocuğundan özür diledi: "Sana az önce sert davrandığım için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim, yorgundum" dedi. Ve elindeki parayı uzattı: "Al bakalım istediğin 10 doları." Çocuk sevinçle haykırdı: "Teşekkürler Babacığım" dedi ve yastığının altında sakladığı buruşuk paraları çıkardı, elindeki parayla birleştirdi, tümünü tane tane saymaya başladı. Oğlunun yastık altından para çıkarıp saydığını gören adam, yine sinirlendi: "Paran olduğu halde neden benden para istiyorsun?" diye bağırdı, "benim senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak zamanım yok." Çocuk, babasının bağırmasına aldırmadı bile: "Fakat yeterince param yoktu ki... Ancak simdi tamamlayabildim" dedi ve elindeki paraların tümünü babasına uzattı. "İşte sana 20 dolar, Babacığım" dedi, "simdi bir saatini alabilir miyim?"
CryCryCry

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 19:50
CryCryCryben yıllarca bekledim o bi saatiCry

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: gülay
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 21:45
CryCryCryCryah babam ah  bütün saatler bize aitti  canım babam  allah seni başımızdan eksik etmesinCry

-------------
http://www.caption.it/">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat