Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kahverengi lekelenme ve azıcık kan gelmes

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37603
Tarih: 19 Nis 2025 Saat 06:24

Konu: Kahverengi lekelenme ve azıcık kan gelmes
Mesajı Yazan: seda altunbaş
Konu: Kahverengi lekelenme ve azıcık kan gelmes
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2013 Saat 17:10
selam arkadaslar size sorum olacak ben ayın 6 adet oldum hatta iç camasırımda kahverengi lekelenme ve kan lekesi geldini gördüm sonrada aksam lavaboya gittim ve kahverengi akıntı ile azcık kan beraberinde geldi daha sonra kesildi ve bugun hiç gelmedi ve kasıklarımda agrı var.......      CryConfusedCryConfused

-------------
tek sucum sevmek mutluluk hakkım değil mi? Allahım sen yardım et!!! <3 <3     <3 seda & vedat <3

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hamdiye
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2013 Saat 20:38
merhaba foruma hoşgeldin hamilelik istiyormusun istemiyormusun bilmiyorum ama eğer sadece lekeleme oldu ve devamıgelmediyse hamile olabilirsin eğer adetin gelmez ise bi kaç gün sonra kan veya idrarda yaptıracaın test sonucu ile öğrenebilirsin. hakkında hayırlısı olsun.

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2013 Saat 18:32
saolun cevabınız için dünden beri gelmiyor esim asker olcak die bebeği erteledik annemde aynısını dedi hamile olabilirsin demişti 

-------------
tek sucum sevmek mutluluk hakkım değil mi? Allahım sen yardım et!!! <3 <3     <3 seda & vedat <3

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2013 Saat 18:36
kasıklarımda arada agrı oluyor ama hamileysem normalmidir

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2013 Saat 19:02
kasık ağrısı hamilelikte olabiliyor. kan tahlili yaptırısanız kesin sonucu alırsınız. Allah ın takdiri Star

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2013 Saat 20:16
tamm anladım peki n zaman yaptırmalıyım kesin sonuc için

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Şub 2013 Saat 20:58
Orjinalini yazan: seda altunbaş seda altunbaş Yazdı:

tamm anladım peki n zaman yaptırmalıyım kesin sonuc için
normalde kaç güne bir adet görüyordun ve şuan kaçıncı günü ? gerçi eğer o yerleşme kanaması ise artık kanda çıkar pazartesi yaptırsan belli olur Wink

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 14:58
düzensiz adet oluyorum bazen 26 gun bazen ıse 35-40 gunu buluyor ve suan yani hala kanama devamı gelmedi sdce kasıklarımda agrı oluyor cuma gunu hastaneye gıdıp an testi yaptırcam peki bu durumda vajınada arada sıra binde bir yani yanma olur mu??? Question  aslında bende bebeğimiz olsun istiyorum ama Alla hayırlısı ne ise onu nasip etsin       

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 17:48
canım vallah o oluyormu bilmiyorum ben hamile değilim istersen bu bilgiler için hamilelik öncesi sohbet adı altında ki başlığa tıkla orada bir çok hamilemiz var sana belirtiler konusunda benden daha iyi yardımcı olurlar ama cumaya kadar dayanabileksen tebrik ediyorum büyük sabır ClapClapClap

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 15:28
valla ablacım zor sabrederim ama kesin sonuc için nekadar uzun zaman beklesem kardır aslında sabırsız biriyimdir ne bileyim bazn içime umtta doğuyo vardır die gec vakte bırakmamın nedeni ise ben daha önceleri çok test yaptım ve hepsi hüsrandı bu sefer geç yaptırayım diyorum ablacım hayırlısı bakalımbu arada sana abla dememin nedeni ise ben daha 19 yasındayım    star   clown  

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 15:30
ama bana abla deme LOLLOL bende pek büyük sayılmam 23 yaşındayım 

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 15:31
bu arada sen çok istiyorsun galiba ben başta istemiyosun sanıyordum Allah ım hayırlısı versin hakkında Nuke az kaldı cumaya ya

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 15:36
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36855&PN=1992&title=hamilelik-oncesi-sohbet sende buraya gel beraber bekleyelim SEDA Wink

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36855&PN=2029&title=hamilelik-oncesi-sohbet - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36855&PN=2029&title=hamilelik-oncesi-sohbet

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 15:46
saygıdan abla dedim benim ablam yok ya ondan aslnda istiyorum evet  ne bileyim allah hayılısını nasip etsin 

-------------

Mesajı Yazan: gugguludaglarguggulu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 18:37
en iyi yolu ya kan tahlili yada gebelik testi.ben gebelik testinden ogrenmistim

-------------
Annem
Yoklugun icimde bir kor
Cekilmiyor hasretin annemm
Seni nasil ozledim annem
Bir bilsen....

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 19:04
bende öyle yapıcam zaten cuma gunu yaptırcamSmile insallah benimde  olur

-------------

Mesajı Yazan: gugguludaglarguggulu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 19:06
ins canim ya.bak yazarken ezan okunuyor.allahim hayirli evlat versin insallah

-------------
Annem
Yoklugun icimde bir kor
Cekilmiyor hasretin annemm
Seni nasil ozledim annem
Bir bilsen....

Mesaj Tarihi: 12 Şub 2013 Saat 19:12
amiinnn abla Clown

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat