Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ileride zorluk çekermiyim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1604
Tarih: 14 Haz 2025 Saat 15:53

Konu: ileride zorluk çekermiyim
Mesajı Yazan: ifakat
Konu: ileride zorluk çekermiyim
Mesaj Tarihi: 13 Eki 2007 Saat 02:40

merhaba; 9 aylık kızım var 6 aydan itibaren kahvatısnda kaşık mamasının içerisine pekmez yumurta peynir tereyağı muz biskvi katarak hazırlıyorum bazıları ileride sorun yaşayacağımı tek tek vermemi söylüyorlar acaba doğrumudur?

birde sebze yemeklerinide 3 4 çeşit sebzeyi bir arada pişiriyorum bu sebezelerin vitaminlerini yrı ayrı alabilirmi?
şimdiden teşekkür ederim

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2007 Saat 18:49
Merhaba...
Dokuzuncu aydan sonra artık damak lezzeti önemlidir. Bu nedenle belki bir süre sonra birkaç ay içinde kahvaltılıkları ayırmanız daha uygun olabilir. Bbeğin boyu ve kilosu iyi ise sakınca yoktur. Bebek biraz geriden geliyorsa bir süre daha karışım verebilirsiniz. Sebzeler de şimdilik karışım halinde olabilir. Vitaminlerin bir şey olmaz. Bir yaşından sonra kıymalı pirinçli sebze yemekleri şeklinde tek tek pişirmeniz damak lezzeti bakımından daha uygun olur. Sevgiler...

Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2007 Saat 11:53
teşekkür ederim ilginize

-------------
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat