Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

4 aylik bebek ventolin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55935
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 22:09

Konu: 4 aylik bebek ventolin
Mesajı Yazan: emred
Konu: 4 aylik bebek ventolin
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2017 Saat 18:34
Hocam MEehabalar 4 aylik kizimiz , simdiye kadar hic ilac kullanmadi sadece anne sutu
ile besleniyor.  3 gundur burun akintisi ve oksurugumuz var.+ hafif ates dun aksam oksurumuz 
artti , atesimiz en fazla 38,2 yi gordu sabaha kadar 38 civarinda dolasti. burnu tikali agizdan hizli
nefes aliyordu uyurken bile , sabah atesimiz dustu , huzursuzlugumuz gecti , keyfimiz yerinde
fakat oksuruk burun akintisi devam ediyor. hafif bitkinlik var. Doktorumuza muayeneye gittik
cigerlerinde hirilti oldugunu , genel durumun iyi oldugunu belirtti, cigerleri acmasi icin VENTOLIN BUHAR
verdi , gunde 3 defa. ayrica buhar makinesini bruno ilede kullanabilecegimizi belirtti. 3-4 gun sonra
cigerlerini tekrar dinlemek istedi.

Ventolin hakkindaki yazilarinizdan sonra bunu kullanmak istemiyorum. Sadece anne sutu + serum fizyolojik.
Cigerlerden hirilti gelen bu durumda yeterli olurmu ? ne tavsiye dersiniz ?

Tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2017 Saat 19:35
1- Anne sutu?? Emzirmek icin, evet... Sakin burnuna damlatmayin..
2- SAKIN; Ventolin baslamayin..
Benim:  "sahtekarligin 3 Safhasi"  yazilarimi okuyun...
".....Cigerlerden hirilti gelen bu durumda...'  Onlara ne bakiyorsunuz, bu lafi her oksurene soyluyorlar...
Yerseniz!!!!!
Esas muhim olan; "SOLUNUM  SAYISI" dir..  Hizli  nefes alip-vermiyorsa, bir problem yoktur.
Turk Cocuk doktorlarinin, her dediklerine kanmayin.. Goruyorsunuz ortaligin halini!!!

Sadece sicak su buhari ve Serum fiz , yeterli olur. Ayrica, her gun sicak ve buharli ortamda yikayin..

Mesajı Yazan: emred
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2017 Saat 10:01
tesekkur ederiz cevabiniz icin. solunum sayimiz ilk gece yuksekti sabah doktora geldigimizde daha iyiceidi.
su anda daha sakin. dediginiz gibi serum fizyolojik ve icmelik anne sutu :) ile devam ediyoruz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat