Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83908
Tarih: 15 Mar 2025 Saat 13:53

Konu: Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı
Mesajı Yazan: Eray.kucuk
Konu: Tikler ve kendimi dışardan izleme aşırı takıntı
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2024 Saat 23:29
İyi akşamlar ben 22 yaşındayım 11 seneden beri tiklerim var ufak ufak başladı ve şuan da çok aşırı yerimde duramıyorum oturamıyorum yemek yiyorum tik yapmaktan bir sürü doktora gittim hepsi ilaç verip gönderdi ama ilaçların hiç bir faydası olmadı ve gittikçe arttı ve artıyorda en son gittiğim doktor kullanabileceğin bütün ilaçları kullanmışsın benim sana yapabileceğim bir şey yok dedi bunların yanı sıra son 4 yıldır kendimi dışardan izliyorum beynim dışarı çıkıyor gibi hissediyorum kendimi bir türlü odaklayamıyorum git gide aşırı arttı ve artıyorda takıntı aşırı derece var ve bunlar hepsi birleşip oluyor sanki ve beni aşırı yordu kendimi bilmiyorum resmen çok detaylı düşünce oluyor beynimde olan durum beni aşırı yoruyor yanında tikler takıntı düşünce birleşince çok sıkılıyorum çok yoruldum aklıma artık kötü şeyler geliyor dayanamıyorum bunum için ne yapabilirim bir öneriniz var mı yardımcı olursanız sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2024 Saat 12:23
1- Cinsiyetiniz?
2- Kullandığınız ilaçlar?

Mesajı Yazan: Eray.kucuk
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2024 Saat 19:05
Cinsiyetim : Erkek 
Aktif kullandığım ilaçlar : venegis 150 mg sabah akşam 1 , ludiomil 75 mg akşam 1 , citol 40 mg sabah 1 , lithuril 300 mg akşam 2 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2024 Saat 19:52
Beni aşar. Bir Üniversite Hastanesinin Psikiyatri bölümünde görünün. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat