Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözde capaklanma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46245
Tarih: 25 Nis 2025 Saat 21:54

Konu: gözde capaklanma
Mesajı Yazan: ayemel
Konu: gözde capaklanma
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 19:48
Hocam kızım 4-5 gündür gripti.  Krup desem daha dogru olacak.  2 3 gün Havlarken tarzı öksürük burun akintisi ateş yok. 2 3 günden sonra Havlarken tarzı öksürük normal öksürüğe döndü.  Hafif balgamli geniz akıntısı devam ediyor. Bu sabah uyandığında gözleri capaklanmisti.  Tüm gun capaklanma devam etti ve gözü resimdeki gibi oldu ne yapabilirim.  Önemli midir

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 19:52
http://hizliresim.com/Wr5Wpq - http://hizliresim.com/Wr5Wpq

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 22:31
Tobrased Goz Damlasi; Her iki goze; 4x1'er damla damlatin. 5gun..

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 22:43
Hocam gözüm ağrıyor diye ağlıyor bir de 38 lerde ateş başladı. 
Ağrısı falan normal mi damla acısını alır mı yaş 3 bu arada.
bir de  parmakları kapıya kısildi serçe parmağı baya şişti kan falan oturmuş parmaklarına baya sıkışmış ama hareket ettirebilior bi sıkıntı olmaz di mi. 
Bugün hersey üstüste geliyor.

Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 23:39
Eski mailleri okumadan sual sormayin, yoksa, gordugunuz gibi her cevabima, bir suru sual soruluyor..
- Goz damlasini kullanin, nasil damlatilacagini defalarca anlattim.
- Parmagi icin bir sey gerekmez.

Mesaj Tarihi: 16 Kas 2014 Saat 13:32
Teşekkür ederim hocam.
Bu arada günlük maillerinizmaillerinizi sürekli takip ediyorum ve yazılarınızı takip ediyorum.  Fakat ne kadar okusam da kalmıyor insanın aklında.  

http://i.hizliresim.com/ozv09m.jpg

Hocam kızımın gözüne damla başladım.  Kullanım şekillerini detaylıca öğrendim.  Fakat 4 x1 demissiniz ben sabah 6-12-18-00 da veriyorum doğru kullanım şekli böyle mi
bir de dün ateş başladı 38.5 larda falandi gece şimdilik birsey yok gibi ilacta  vermedim ateş için. dilinin resmini gönderiyorum biraz farklı herzamnkine göre sizce strep a testine falan gerek var midır.  Ya da antibiyotik falan gerekir mi.  Arabada dün giderken midem bulanıyor diyordu.  Ama gerçekten mi bulanıyor bunu oyun mu yaptı bilmiyorum

Mesaj Tarihi: 16 Kas 2014 Saat 18:38
1- Damla aralarinin, dakikasi-dakikasina olma SARTI YOKTUR.... Sabah, oglen, ikindi ve yatmadan evvel damlatmaniz yeterlidir.
2- Dili tertemiz, en ufak bir "PAS" yok...
3- Bu yasta; Strep-A gerektirecek bir durum; OLMAZ... Hele bir 5-7 yaslarina gelsin, o zaman dusunulur.
4- Bu yasta, o DISI NASIL CURUTTUNUZ!!!! Zymafluor kullanmiyormusunuz???

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 01:22
Tüm bilgiler için tesekkur ederim hocam.
gözü 2. Gün baya duzeldi.  Geri kalan durum için Bal limon sf devam ediyorum. 
Bilmiyordum zymaflour diye bir ilaç olduğunu yeni başladık hocam sizden duyunca karşılıklı iki diside çürük.  
Yapabileceğim bir şey var mı çürük için.  Emzigi bu hafta bıraktı onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum.  Yatmadan önce suyla hep calkalar aslında dişlerini ama. Nasıl oldu bilmiyorum

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 03:31
Agrisi olana kadar idare etmeye calisin. Yoksa bu yasta; disci koltuguna oturtmak bir dert, agzini actirmak, ayri bir dert, hele o dislere, dolgu yapmak ayri bir iskencedir.
Ondan sonrada; Anestezi ile dolgu yapalim derler. isin eziyetinemi yanarsiniz, masrafinami!!!. Anladinizmi disciler niye bu ilacin aleyhindeler!!! Ve hep yalanlarla sizilerin bu ilaci kullanmaniza mani olmaya calisiyorlar! Bu sahtekarlari SAKIN UNUTMAYIN... O yalan haberleri yazanlari bir yere kaydedin..

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2014 Saat 19:38
Sizde etrafinizdakilere anlatin... NIYE Amerika'da icme sularina Fluor ilave ediliyorda, Turkiye'de edilmiyor...
Bunlarin ne kadar "APTAL" olduklarini goruyorsunuz... Boyle sacmaliklari ile uyuyan yilani uyandirdilar...
Eski Osmali'da cok guzel bir deyim vardir; "-Bir seyin, suuyu, vukuundan beterdir" derler...
Bunlar bu sahtekarliklari ile simdi butun milletin dikkatini cektiler, isin aslini ogrenen herkez, simdi Fluor kullanmaya baslayacak...

Eskiden ithal edilen ve 400 tabletlik kutusu; 4-5TL'ye satilan ilac.. Bu namussuz disciler ve Saglik bakanligindaki diger NAMUSSUZLar sayesinde, ithal edilmez oldu.. Hadi diyelim Disciler 3 kurus cikar icin bu adiligi yapiyorlar da, SAGLIK Bakanligindaki serefsizlere ne oluyor??? Sizler esas bu Saglik Bakanligi ile ugrasin, onlara yazi yazin..
Kis basi ilac ithal edilecek diyorlardi, hic ses yok... Zaten Discilerdeki telasda sirf bu yuzden... Tekrar ilac ithal edilecek korkusu ile bu "yaygaralari" arttirdilar...
Turk milleti, hakkini aramasini ogrenmezse, daha cok kazik yer.
Devletin, "Saray" yapmaya parasi varda, uc kurusluk ilaci ithal edecek parasimi yok???     

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat